Redactia.ro
Home » TV » Primul cuplu de la Căsătoriți pe nevăzute. Andreea și Emilian și-au spus marele DA după ce s-au văzut pentru prima dată

Primul cuplu de la Căsătoriți pe nevăzute. Andreea și Emilian și-au spus marele DA după ce s-au văzut pentru prima dată

Super experimentul de televiziune Căsătoriți pe nevăzute, noua emisiune de la Pro TV, are primul cuplu! Andreea și Emilian și-au spus cel mai emoționant DA, chiar după ce s-au văzut pentru prima dată în viață. Cuplul a fost format în urma compatibilităților dintre cei doi parteneri, puse cap la cap de cei patru experți ai emisiunii.

”Căsătoriți pe nevăzute”, emisiunea care a debutat la Pro TV în această săptămână, este unul dintre cele mai urmărite experimente sociale de televiziune al momentului la nivel mondial. Cunoscută internațional sub formatul ”Married at first sight”, reality show-ul se bucură de succes în peste 20 de țări.

Experții de la Căsătoriți pe nevăzute sunt Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani, cei cu ajutorul cărora participanții sunt “potriviți” în cupluri pe baza unor teste științifice.
Așa se face că ajung să își unească destinul cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar cu care sunt compatibili.

Participanții la reality show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.
Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului stării civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

Partenerii experimentează dacă dragostea adevărată poate fi găsită printr-o căsătorie bazată pe știință, iar telespectatorii primesc informații care le pot îmbunătăți relațiile personale.

Primul cuplu de la Căsătoriți pe nevăzute. Andreea și Emilian și-au spus DA

Cei patru experți în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică de la au format primul cuplu de la Căsătoriți pe nevăzute. Andreea (32 de ani) și Emilian (31 de ani) s-au cunoscut pentru prima dată în fața ofițerului stării civile și au spus maarele ”DA!” în cel mai curajos experiment social al momentului.

Andreea și Emilian, primul cuplu de la Căsătoriți pe nevăzute, s-au întâlnit pentru prima oară în fața ofițerului de stare civilă, Elena Lasconi, în cel mai curajos experiment social al momentului.

Cei apropiați primului cuplu Căsătoriți pe nevăzute s-au adunat la eveniment și au avut mari emoții. Primul care a ajuns a fost Emilian, care a fost așteptat de colegii din Forțele Navale Române.
La scurt timp, și-a făcut apariția și mireasa, care a atras privirile tuturor și l-a cucerit pe loc pe Emilian.

Andreea a început să plângă, moment în care Emilian a îmbrățișat-o și i-a spus: „Ești foarte frumoasă!”.

Potrivit testimonialelor din emisiune, Andreea de la Căsătoriți pe nevăzute și-a dorit un bărbat bun, care să o iubească și să o aprecieze.

Experții Căsătoriți pe nevăzute au decis că cel mai mare grad de compatibilitate l-ar putea avea cu Emilian – un marinar în Forțele Navale Române. Povestea lor de viață e similar cu cea a Andreei, Emilian a crescut fără tată și a fost nevoit încă din copilărie să se transforme în ”bărbatul casei” pentru mama și sora lui.

Acum urmează ca Andreea și Emilian să meargă în luna de miere și să conviețuiască împreună pentru o perioadă, care va cântări foarte mult pentru viitorul cuplului. Un al doilea cuplu format de experții Căsătoriți pe nevăzute sunt Georges și Cristina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: