Redactia.ro
Home » Monden » Prin ce boală trece băiețelul Elenei Gheorghe: „O formă destul de severă…”

Prin ce boală trece băiețelul Elenei Gheorghe: „O formă destul de severă…”

Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19.

Elena Gheorghe traversează în prezent o perioadă dificilă, pe plan personal deoarece băiatul ei Nicholas, a contractat o boală contagioasă, făcând o formă severă. Rața se teme să nu ia acest virus și fetița ei, așteaptă să vadă dacă vor apărea simptome și la micuță.

Fiul Elenei Gheorghe, probleme de sănătate

Elena Gheorghe este foarte îngrijorată după ce fiul ei în vârstă de 10 ani, Nicholas, a venit acasă cu simptome ale unui virus destul de sever în cazul lui. Băiatul a intrat în contact cu una dintre bolile copilăriei, varicela, denumită în termeni populari și „vărsat de vânt”. 

Fiul Elenei Gheorghe, formă severă de varicelă

Cântăreața și-a dat seama rapid de simptomele fiului său dezvăluind că boala a debutat cu o formă destul de severă, iar acum se gândește și la sănătate surorii lui care ar fi putut contacta virusul în toată această perioadă.

Acum, fiica cea mică, Amelie se află la bunici, în vacanță, cei doi copii fiind separați astfel pentru a nu contracta și ea virusul contagios. Totuși Elena nu știe exact când s-a infectat fiul ei și dacă de atunci cei mici nu au mai intrat în contact.

Ce a declarat cântăreața despre starea de sănătate a fiului său pe rețelele sociale

Cântăreața afirmă că starea de sănătate este destul de precară de la contactarea virusului de către fiul ei și că speră ca totuși fiica cea mică să nu fi contactat varicela fratelui ei: 

„Nicholas a făcut vârsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap.

A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă. O forma destul de severă zic eu. (… ) Ne-am bucurat ca Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis ca poate nu o ia și cea mică.

Ea nu ar înțelege că nu trebuie să se scarpine și poate rămane cu semne (…) Mai avem un hop, să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm că totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc..”, a explicat Elena Gheorghe, pe contul său personal de Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: