Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Eugenie, însărcinată pentru a doua oară! Când va veni pe lume noul membru al Familiei Regale

Prințesa Eugenie, însărcinată pentru a doua oară! Când va veni pe lume noul membru al Familiei Regale

GALERIE FOTO (2) Printesa Eugenie insarcinata familie

Familia Regală Britanică urmează să se mărească! Fericita veste a fost dată de Prințesa Eugenie, care a anunțat că însărcinată pentru a doua oară. Nepoata reginei Elisabeta a II-a și soțul său, Jack Brooksbank, mai au împreună un băiețel.

Prințesa Eugenie, însărcinată pentru a doua oară

Fiica cea mică a Prințului Andrew și a Ducesei de York a postat o imagine absolut înduioșătoare pe pagina sa de Instagram. Fotografia a fost făcută de soțul său, Jack Brooksbank. Așa a ales cuplul să dezvăluie întregii lumi vestea sarcinii. Cu un zâmbet larg pe chip, prințesa Eugenie privește către primul său copil, care în așteptarea unui frățior sau a unei surioare, îi sărută burtica de gravidă. Micuțul August urmează să împlinească doi ani în luna februarie.

Când va veni pe lume noul membru al Familiei Regale Britanice

Mămica nu a ținut secretă nici perioada în care este anticipată venirea pe lume a noului membru al familiei. Prințesa Eugenie ar urma să nască în vara acestui an.

Printesa Eugenie,,însărcinată pentru a doua oară
Sursă foto: Instagram/ princesseugenie

„Suntem atât de încântați să vă împărtășim că vara aceasta familia noastră se va mări.”, a scris prințesa, în dreptul fotografiei.

Vestea sarcinii Prințesei Eugenie a devenit oficială între timp. Palatul Buckingham a emis un comunicat de presă pe acest subiect:

 „Prințesa Eugenie și Domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe că se va naște cel de-al doilea copil al lor în această vară. Familia este bucuroasă, iar August de-abia așteaptă să devină frățior mai mare!”.

Deocamdată nu se știe dacă cel de-al doilea copil al prințesei britanice va fi fetiță sau băiat.

Cum și-a întâlnit prințesa dragostea vieții sale

Prinţesa Eugenie, în vârstă de 32 de ani, este fiica prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei şi al prinţului Philip, şi a lui Sarah, ducesă de York. A studiat limba engleză și istoria artei la Universitatea Newcastle și  este custode la galeria de artă contemporană Hauser and Wirth, din Londra. Pe soțul său, fost manager al clubului Mayfair Mahiki, l-a întâlnit în anul 2010, în timpul unei excursii de schi  în Alpii Elvețieni. Relația celor doi a devenit oficială în anul 2011, odată cu apariția la evenimentul Royal Ascot. Jack Brooksbanka venit cu cererea în căsătorie în timpul unei vacanțe în Nicaragua. Primul copil al cuplului, August Philip Hawke Brooksbank, s-a născut pe 8 februarie 2021 la Spitalul Portland din Londra. El este al 13-lea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: