Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Charles are probleme cu legea. Fiul Reginei Elisabeta este investigat într-un caz de corupție

Prințul Charles are probleme cu legea. Fiul Reginei Elisabeta este investigat într-un caz de corupție

GALERIE FOTO (2) Prințul Charles are probleme cu legea

Prințul Charles are probleme cu legea. Fiul cel mare al Reginei Elisabeta este citat într-un dosar de corupție. Aceasta ar putea fi interogat de autoritățile britanice care privește una dintre organizațiile lui caritabile.

Prințul Charles are probleme cu legea. Fiul Reginei Elisabeta este investigat într-un caz de corupție

Prințul Charles ar putea avea probleme de lege. Ziarul britanic Sundat Times a scris în urmă cu câteva luni că un miliardar saudit, Mahfouz Marei Mubarak bin Mahfouz, ar fi primit un titlu de cavaler și promisiunea de a obține cetătenie britanică după ce a plătit cu o sumă de câteva milioane de lire sterline către un proiect de caritate susținut de Prințul Charles.

Deși secretariatul prințului a negat că fiul Reginei ar fi știut despre acest lucru, sauditul a primit Ordinul Imperiului Britanic în anul 2016 în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în prezența prințului Charles. Michael Fawcett, mâna dreaptă a Prințului Charles și directorul executiv al organizației de caritate „The Prince’s Foundation”, și-a dat demisia din funcția de conducere la câteva săptămâni după ce s-a aflat. Biroul prințului a afirmat atunci că ONG-ul lui Charles nu se va mai folosi de serviciile lui Fawcett, care organiza evenimente de caritate prin intermediul companiei lui Premier Mode.

Prințul Andrew și-a pierdut responsabilitățil regale

Regina Elisabeta se confruntă în prezent cu numeroase probleme de sănătate. Aceasta a decis să-i retragă fiului ei, Prințul Andrew, titlurile militare și titlul de Alteță Regală. Decizia a venit după ce un judecător din SUA i-a respins de York cererea de oprire a procesului în care este acuzat de agresiune sexuală. „Cu aprobarea și acordul Reginei, afilierile militare și patronajul regal ale Ducelui de York au fost returnate Reginei. Ducele de York va continua să nu-și asume nicio îndatorire publică și se apără în acest caz ca cetățean privat”, a transmis Palatul Buckingham.

Prințul Andrew va înceta să mai folosească titlul de Alteța Sa Regală. Rolurile ducelui vor fi distribuite între membrii Familei Regale. „Ofițerii forțelor armate britanice trebuie să respecte cele mai înalte standarde de probitate, onestitate și conduită onorabilă. Acestea sunt standarde pe care prințul Andrew nu le-a îndeplinit. Este greu de ignorat, când ofițerii de rang înalt îl descriu drept «toxic», că a discreditat serviciile cu care este asociat”, se mai menționează în scrisoarea deschisă adresată de veterani Reginei, în calitate de șef de stat și comandant șef al armatei, marinei și forțelor aeriene.

Scandalurile de țin lanț de Casa Regală. În 2017, prințul Andrew a obținut un împrumut de 1,5 milioane de lire sterline de la Banca Havilland, cu sediul în Luxemburg. La 11 zile de la contractarea datoriei, aceasta a fost stinsă de omul de afaceri David Rowland în numele alteței sale regale.

Printul Andrew trebuie să-i plătească victimei sale o sumă de bani enormă. În vârstă de 61 de ani, veteran al forțelor aeriene britanice în războiul Insulelor Falkland din 1982, Andrew a avut reputația unui playboy după divorțul său de Sarah Ferguson în 1996, iar asocierea sa cu Jeffrey Epstein a adus importante daune de imagine familiei regale britanice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: