Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Charles, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte fiul Reginei Elisabeta

Prințul Charles, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte fiul Reginei Elisabeta

GALERIE FOTO (5) Prințul Charles, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară

Prințul Charles, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Fiul cel mare al Reginei Elisabeta s-a infectat cu noul coronavirus pentru a doua oară. Prințul Charles se luptă, din nou, cu virusul care a ucis milioane de oameni. Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter a Clarence House.

Prințul Charles, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte fiul Reginei Elisabeta

Prințul de Wales a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și s-a autoizolat. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. „În această dimineață, prințul de Wales a fost depistat pozitiv pentru COVID-19 și acum se autoizolează. Alteța Sa Regală este profund dezamăgit pentru că nu va putea participa la evenimentele de astăzi din Winchester și va căuta să-și reprogrameze vizita cât mai curând posibil”, se menționează în anunțul citat.

Conform Daily Mail, anunțul a fost făcut la câteva ore după ce Prințul Charles și Camilla s-au întâlnit cu ministrul britanic al internelor Priti Patel, dar și cu cancelarul Rishi Sunak, în cadrul unui eveniment. Charles le-a vorbit invitaților despre impactul COVID-19 asupra regiunii. În vârstă de 73 de ani, Prințul Charles a mai fost diagnosticat cu COVID-19, la începutul pandemiei. „Din fericire au fost simptome relativ ușoare”, a spus prințul Charles după ce s-a vindecat.

Prințul Charles, interogat în secret după moartea Prințesei Diana

Prințesa Diana s-a stins din viață pe 31 august, 1997, în urma unui accident rutier. În 2005, Prințul Charles a fost interogat în secret, iar oamenii legii au decis să-i pună câteva întrebări după ce Lady Di a lăsat un bilet în care scria că acesta ar fi plănuit un accident care să îi fie fatal. Fostul șef al Scotland Yaed, a dezvăluit că prințul Charles a fost interogat în secret de oamenii legii după ce s-a aflat că prințesa Diana i-a lăsat un bilet majordomului ei, în care scria că fostul ei soț ar plănui un accident care să îi fie fatal. Stevens a dezvăluit că Prințul Charles a fost interogat de Stephen Wright și de Richard Pendlebury, la Palatul St. James din Londra. ”Soțul meu plănuieșe un accident de mașină, (ce va implica) defectarea frânei și o rană gravă în zona capului”, a fost biletul care i-a pus pe oamenii legii să-l interogheze pe prințul Charles.

Este adevărat că au existat acuzații asupra Prințului de Wales și alți membri ai Familiei Regale Britanice. A fost nevoie însă să descoperim dovezi înainte de a-l aborda cu întrebări formale. Nu am descoperit nicio dovadă care să susțină scenariul sugerat de biletul prințesei Diana”, a afirmat John Stevens.

Întrebat de ce ar fi scris Diana acest mesaj, Charles a declarat că habar nu avea de existența bilețelului, până când a fost făcut public de presa britanică. Diana ar fi scris acest bilet în perioada în care aceasta i-a oferit un interviu lui Martin Bashir. Acesta i-ar fi adus dovezi false prințesei pentru ca aceasta să îi acorde interviul în care și-a deschis sufletul. Jurnalistul i-ar fi prezentat Prințesei Diana și fratelui său documente false, cum că ea și familia sa erau spionați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: