Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles, „certat” de un britanic: „Ne chinuim să ne încălzim casele și plătim pentru parada voastră” – VIDEO

Regele Charles, „certat” de un britanic: „Ne chinuim să ne încălzim casele și plătim pentru parada voastră” – VIDEO

De ce Regele Charles nu va mai veni în România după încoronare? Îi va putea transmite succesorului său, William, simpatia față de Transilvania? Ce spun specialiștii

Regele Charles III a fost apostrofat, vineri, în timp ce se întâlnea cu publicul venit să o omagieze pe Regina Elisabeta a II-a, cu privire la costul ridicat al vieții din Regatul Unit.

Mulți britanici se întreabă dacă Familia Regală ar trebui să organizeze ceremonii fastuoase, ce costă milioane de lire sterline, în timp ce mulți dintre oamenii de rând abia își permit să-și achite facturile uriașe.

Un britanic și-a luat la rost regele

O persoană din mulțimea care aștepta să-i aducă un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a și-a făcut curaj și i-a adus în atenție acest fapt Regelui Charles al III-lea.

„În timp ce noi ne chinuim să ne încălzim locuințele, trebuie să plătim și pentru parada voastră. Contribuabilii plătesc 100 de milioane de lire sterline pentru voi, pentru ce?”, a spus persoana din rând.

În acel moment, Regele Charles a dat un răspuns nesigur, ce ar fi părut a fi „sigur”, și și-a continuat drumul.

Regele Charles, huiduit în Țara Galilor

Regele Charles al III-lea și-a încheiat, vineri, în Ţara Galilor, turneul în Regatul Unit, cu trei zile înaintea funeraliilor mamei sale, regina Elisabeta a II-a.

Mai mulți oameni din mulțimea adunată în fața Castelului Cardiff l-au huiduit pe noul suveran britanic în timp ce suita motorizată a acestuia intra pe poarta edificiului.

Protestatarii, în jur de 100, potrivit BBC, erau masați în colțul cel mai apropiat de porțile castelului și erau conduși de Bethan Sayed, fost parlamentar în Adunarea Națională a Țării Galilor din partea formațiunii pro-independență Plaid Cymru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: