Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Charles vrea să o cunoască pe Lilibeth. Ce eveniment îl va reuni pe Harry cu familia sa

Prințul Charles vrea să o cunoască pe Lilibeth. Ce eveniment îl va reuni pe Harry cu familia sa

Prințul Charles vrea să o cunoască pe Lilibeth. Meghan Markle a adus pe lume pe Lilibeth Diana, fiica sa si a printului Harry. Deși relația celor doi cu Familia Regală nu este tocmai bună, prințul Charles își dorește să-și cunoască nepoata.

Prințul Charles vrea să o cunoască pe Lilibeth. Ce eveniment îl va reuni pe Harry cu familia sa

Prințul Charles vrea să o cunoască pe Lilibeth. Prințul Harry a renunțat la resposanbilitățile regale și s-a mutat împreună cu soția sa, Meghan Markle, și fiul lor, în Los Angeles. După ce a povestit într-un interviu cu Oprah Winfrey de problemele cu care s-a confruntat în Casa Regală după ce s-a căsătorit cu fosta actriță, membrii casei Regale au fost deranjați de spusele acestuia, motiv pentru care relația acestora cu Harry s-au cam răcit.

Ei bine, se pare că Prințul Charles își dorește să se împace cu fiul și nora sa pentru a-și cunoaște nepoata, pe Lilibeth Diana Mounbattern Windsor. „Cred că Charles îşi doreşte cu adevărat să-şi cunoască nepoata. Prinţul este incredibil de trist în legătură cu tot ce s-a întâmplat, a declarat expertul regal Nick Bullen. El consideră că jubileul de platină ar putea fi ocazia perfectă pentru ca regalii să se întâlnească cu ducele și ducesa de Sussex. Bullet crede că prințul Harry și Meghan vor participa cel mai probabil la marea sărbătoare. „Este un moment minunat pentru ca toată lumea să fie împreună”.

Printul Charles cu Meghan si Harry

Jubileul de platină este stabilit pe 2 iunie 2022, și va marca cei 70 de ani petrecuți de regină pe tron. Monarhul va îndeplini vârsta de 96 de ani, motiv pentru care va fi o sărbătoare națională. “Trebuie să se poarte bine, pentru că este momentul Reginei”,explică expertul. Indiferent de situația complicată din spatele ușilor inchise, Regina Elisabeta este o familistă convinsă și dă prioritate familiei mai presus de orice. „Aşa cum a spus întotdeauna, Harry şi Meghan sunt acei membri iubiţi ai familiei. Cred că regina se ridică deasupra tuturor acestor certuri mărunte. Desigur că vrea să fie cu ei. Sunt familia ei”, a mai spus expertul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: