Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry, atac fără precedent la adresa fratelui său! Vrea înapoi inelul de safir al prințesei Diana

Prințul Harry, atac fără precedent la adresa fratelui său! Vrea înapoi inelul de safir al prințesei Diana

GALERIE FOTO (2) printul harry si printul william

Cartea prințului Harry scoate la lumină detalii neștiute din viața prințului Harry și a modului în care a interacționat cu ceilalți membrii ai Casei Regale a Marii Britanii. Se pare că prințul Harry are multe regrete în ceea ce privește legătura pe care o are cu fratele mai mare, prințul William și, chiar și în ziua de astăzi, nu se poate ierta pentru un gest pe care l-a făcut imediat după moartea mamei sale, prințesa Diana.

Prințul Harry regretă că i-a oferit inelul cu safir al Dianei fratelui său

Prințul Harry și prințul William au avut dreptul de a alege, după moartea mamei lor, o parte dintre bijuteriile pe care obișnuia să le poarte regretata prințesa Diana. Astfel, se pare că William a dorit ceasul Cartier al prințesei Diana, în timp ce Harry a ales inelul cu safir pe care astăzi îl poartă nimeni alta decât ducesa de Cornwall, Kate Middleton. Cum a ajuns în posesia ei? Prințul Harry explică totul în cartea sa.

În cartea sa, „Rezerva”, prințul Harry susține că el i-a acordat inelul lui William, după moartea mamei lor, doar pentru că fratele său i-l ceruse. Presa britanică susținea că Harry i-a daruit acest inel lui William după ce a aflat că avea de gând să o ceară de soție pe Kate Middleton. Nimic mai neadevărat! Doar minciuni gogonate spuse de presa britanică, tună și fulgeră Harry în cartea sa.

inel de logodna
Kate Middleton este cea care poartă în prezent inelul prințesei Diana

„Nu i-am dat niciodată lui Willy acel inel pentru că nu era al meu. El îl deținea deja. L-a cerut după ce mami a murit și am fost mai mult decât fericit să i-l dau. Ziarele au înflorit povești despre momentul în care Willy și Kate s-au logodit. Cum că eu am apreciat profunzimea dragostei lor și astfel am decis să-i dăruiesc lui Willy inelul pe care l-am moștenit de la mami, cu legendarul safir, un moment tandru între frați, un moment de legătură între noi trei și o prostie absolută. Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat vreodată”, a povestit prințul Harry.

Cartea prințului Harry este plină de mărturisiri șocante

Cititorii pot observa o urmă de regret în tonul în care este scrisă întreaga poveste. Este posibil ca acum Harry, ajuns la vârstă adultă, să dorească să fi păstrat acel inel pentru el, ca o amintire dragă, nu să-l dăruiască fratelui care, iată, peste an, l-a oferit soției sale.

În cartea sa, prințul face tot felul de dezvăluiri, care mai de care mai uimitoare: mezinul prințului Charles a consumat marijuana, cocaină, s-a îmbătat de nenumărate ori, a purtat o uniformă nazistă la o petrecere, a fost fotografiat nud de fotoreporteri, a fost la un pas de a se bate cu propriul frate și a apelat la ajutorul psihologilor pentru a-și putea procesa traumele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: