Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Philip a fost externat. Soțul Reginei Elisabeta a suferit o intervenție la inimă

Prințul Philip a fost externat. Soțul Reginei Elisabeta a suferit o intervenție la inimă

GALERIE FOTO (6) Prințul Philip a fost externat

Prințul Philip a fost externat. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost externat din spital, după o lună în care a fost ținut sub tratament. Prințul Philip, a fost internat pe 16 februarie într-un spital privat din Londra, King Edward VII. El a fost supus unei intervenții, într-un alt spital londonez, pentru o problemă cardiacă.

Prințul Philip a fost externat. Soțul Reginei Elisabeta a suferit o intervenție la inimă

Prințul Philip a fost externat. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost externat din spital, după o lună în care a fost ținut sub tratament. Prințul Philip a fost internat pe 16 februarie într-un spital privat din Londra, după care a fost transferat la un alt spital, unde a fost supus unei intervenții la inimă. Ducele de Edinburg a mai fost internat pentru patru zile în decembrie în 2019, unde a fost ținut sub supraveghere și pentru tratamentul unei afecțiuni anterioare. Prințul Philip s-a întors acasă în Ajunul Crăciunului. De-a lungul anilor, soțul Reginei Elisabeta a suferit de mai multe afecțiuni, fiind tratat și pentru blocarea unei artere coronariene la spitalul Papworth din Cambridgeshire în decembrie 2011. De asemenea, Ducele de Edinburg a fost internat în spital pentru o infecție la vezică în 2012, când a fost nevoit să lipsească de la Jubileul de diamant al reginei Elisabeta a II-a.

Totodată, acesta a fost tratat pentru probleme abdominale și de auz, iar toate aceste probleme medicale au dus și la retragerea sa din viață publică, care a avut loc în 2017.Cel mai recent eveniment la care a participat Prințul Philip, a fost în luna mai 2019, la nunta fiicei prinților de Kent, Lady Gabriella Windsor.

Povestea de dragoste dintre Prințul Philip și Regina Elisabeta a II-a

Drumul către nunta Prințului Philip cu Regina Elisabeta a II-a nu a fost unul liniștit. Elisabeta a fost nevoită să depășească obstacole mari pentru a se putea mărita cu bărbatul iubit. Nunta celor doi a avut loc pe 20 noiembrie 1947, iar de atunci, Prințul Philip și Elisabeta trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Încă de la 13 ani, Elisabeta era îndrăgostită de Philip, iar ea era deja moștenitoare la tron în ziua în care ea și părinții săi, au vizitat Colegiul Naval din Dartmouth. Pe atunci, Philip era un tănăr ofițer în vârstă de 18 ani, chipeș, blond și cu ochii albaștrii. La acea vreme se numea Philip al Greciei, iar la scurt timp după ce s-au cunoscut, au început să corespondeze. Philip și familia sa au plecat din Grecia pentru totdeauna, iar după ce mama sa a murit, Printul a trăit singur, în internate.

În 1946, Philip a cerut-o în căsătorie pe Elisabeta, iar un an mai târziu, s-au căsătorit. Dragostea dintre cei doi tineri a cucerit inimile tuturor. Singurul loc care le-a stat în cale în momentul nunții au fost banii, pentru că atunci țara se confrunta cu raționalizarea alimentelor, iar importurile de petrol, tutun și hârtie erau atent controlate. Guvernul i-a oferit Prințesei Elisabeta 200 de cupoane pentru haine, având parte de o ținută frumoasă. Până în prezent, Regina Elisabeta și Prințul Philip continuă să inspire multe cupluri prin căsnicia lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: