Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Philip, internat de urgență la spital! A fost operat pe inimă

Prințul Philip, internat de urgență la spital! A fost operat pe inimă

Prințul Philip, internat de urgență la spital! A fost operat pe inimă

Prinţul Philip a fost internat de urgență la spital, joi, pentru o intervenție la inimă. Din fericire operația a reușit, însă acesta va rămâne sub observația medicilor. 

Prințul Philip a fost operat pe inimă

Palatul Buckingham a anunțat joi că Prinţul Philip a suferit o intervenţie reuşită pentru o problemă cardiacă. Starea de sănătate a acestuia este una foarte bună, însă va rămâne internat câteva zile pentru a fi sub observația medicilor.

Prințul Philip ”va rămâne în spital mai multe zile pentru îngrijiri, să se odihnească şi să se recupereze”, a precizat Palatul într-un comunicat.

Soţul reginei Elizabeth a II-a, în vârstă de 99 de ani, a părăsit luni spitalul King Edward VII din Londra unde a fost îngrijit aproape două săptămâni, fiind transferat la spitalul Bartholomew’s din Londra, care are una dintre cele mai mari unităţi pentru boli cardiovasculare din Europa.

Prințul Philip, internat de urgență la spital! Ducele de Edinburgh a fost spitalizat pe 16 februarie ca măsură de precauţie după ce s-a simțit rău mai multe zile. Nepotul său William a asigurat săptămâna trecută că ducele de Edinburgh se simte bine şi că medicii ”îl monitorizează”.

Prinţul Philip are 99 de ani şi este căsătorit cu Regina Elisabeta a II-a din 1947. Ducele de Edinburgh s-a retras din funcţiile publice încă din 2017 şi apare rar în public. Acesta va împlini 100 de ani pe 10 iunie.

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost vaccinaţi împotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi prinţul consort Philip s-au vaccinat împotriva COVID-19. O sursă apropiată familiei regale a spus că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reşedinţa regală de la Castelul Windsor.

”Regina şi Ducele de Edinburgh au făcut astăzi vaccinurile anti-COVID-19”, potrivit unei declarații a Palatului Buckingham, citată de agențiile internaționale de presă.

Regina Elisabeta are 94 de ani, iar soţul său – 99 de ani. Cuplul regal britanic se alătură astfel celor 1,5 milioane de persoane din Regatul Unit care au făcut până în prezent prima doză de vaccin împotriva COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: