Redactia.ro
Home » Monden » Prinţul William a fost surprins vorbind despre Meghan Markle! Ce a spus fratele lui Harry: ”Femeia aceea afurisită…”

Prinţul William a fost surprins vorbind despre Meghan Markle! Ce a spus fratele lui Harry: ”Femeia aceea afurisită…”

GALERIE FOTO (4) Prinţul William a fost surprins vorbind despre Meghan Markle! Ce a spus fratele lui Harry: ”Femeia aceea afurisită...”

Relația dintre Prințul William și Harry este în continuare una rece, deși s-a spus că cei doi s-au împăcat la înmormântarea bunicului lor, în urmă cu aproape două luni. Se pare că Meghan Markle este din nou la mijlocul situației!

Prinţul William a fost surprins vorbind despre Meghan Markle

Toți sperau ca cei doi frați regali să îngroape securea războiului și să revină la relația bună pe care o aveau înainte, însă nu a fost așa. Dacă la înmormântarea Prințului Philip, cei doi au discutat deschis și au părut că renunță la neînțelegeri, iată că acum, William nu vrea să audă de așa ceva.

Potrivit Daily Mail, Prințul William a fost auzit când vorbea despre Meghan Markle, soția fratelui său, Prințul Harry. Publicația britanică susține că nepotul cel mare al Reginei Elisabeta ar fi numit-o pe cumnata lui ”femeia aceea afurisită”.

Prinţul William a fost surprins vorbind despre Meghan Markle! Ce a spus fratele lui Harry: ”Femeia aceea afurisită...”

“Dar uite cum acea femeie afurisită s-a purtat cu angajaţii mei – fără milă”, a spus Prinţul William, conform unei surse citate de faimoasa publicaţie britanică.

Relaţia dintre cei doi fraţi este distantă încă de anul trecut, de când Meghan şi Harry au părăsit familia regală, mutându-se, în primă instanţă, în Canada, apoi în Los Angeles. Lucrurile s-au agravat între ei şi mai mult după interviul lui Harry cu Oprah Winfrey, în care a atacat familia regală în repetate rânduri.

”Se atacau non-stop unul pe altul. Furia lor este cotele cele mai mari. Prea multe lucruri dureroase au fost spuse, povesteşte un amic de-ai lor despre întâlnirea celor doi fraţi la înmormântarea bunicului lor.

De ce Prințul William nu o va ierta niciodată pe Meghan Markle

Conflictul dintre cei doi a început după ce Prințul Harry și Meghan Markle, care au decis să părăsească Casa Regală Britanică definitiv, au făcut o serie de dezvăluiri. Ducii de Sussex i-au acordat un interviu lui Oprah Winfrey, prin care făceau unele declarații incredibile.

Printre cele spuse de Meghan Markle în interviu s-a regăsit și faptul că soția Prințului William a făcut-o de multe ori să plângă, din cauza comportamentului pe care l-ar fi avut Kate Middleton față de ea. Însă cele spuse de Meghan Markle se bat cap în cap cu informațiile care vin din cadrul familiei regale.

Prinţul William a fost surprins vorbind despre Meghan Markle! Ce a spus fratele lui Harry: ”Femeia aceea afurisită...”

”Kate a încercat să o ajute pe Meghan să înțeleagă care sunt responsabilitățile vieții de ducesă, dar eforturile sale au fost interpretate greșit. Să o acuzi pe Kate public, în timpul emisiuni cu Oprah, cum că ar fi persoana care te-a făcut să plângi este mai mult decât inacceptabil. Meghan știa foarte bine faptul că soția lui William nu are nicio putere să riposteze. Chiar dacă este sigură pe ea în relațiile cu publicul, Kate este o femeie extrem de sensibilă, care preferă să stea în spatele cortinei pe cât de mult se poate. Își protejează țara și familia”, ar fi spus o sursă din Casa Regală, potrivit jurnaliștilor de la The Sun.

Din cauza celor spuse de Meghan Markle, Prințul William le-ar fi spus apropiaților că nu o va putea ierta niciodată pe aceasta, deoarece atacul asupra lui Kate Middleton este unul inventat de dragul ratingului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: