Redactia.ro
Home » Homepage » Prințul William i-a dat încă o șansă fratelui lui, Prințul Harry. Ce a decis după moartea bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a

Prințul William i-a dat încă o șansă fratelui lui, Prințul Harry. Ce a decis după moartea bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a

GALERIE FOTO (6) Prințul William i-a dat încă o șansă fratelui lui, Prințul Harry. Ce a decis după moartea bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a

William, noul Prinț de Wales, a făcut un gest de apropiere către fratele lui, Prințul Harry. Iată ce a decis și ce s-a întâmplat după moartea dureroasă a bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a.

Prințul William i-a dat încă o șansă fratelui lui, Prințul Harry. Ce a decis după moartea bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea a fost cel care le-a ordonat fiilor săi, Prinții William și Harry, să lase deoparte dușmănia, înainte de înmormântarea bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, a relatat Daily Mail într-un amplu articol, în care a fost invocată totodată și „ramura de măslin”, simbolul păcii.

CNN a scris: „Prințul William întinde ramura de măslin”

Așa se face că cei doi frați s-au reunit în public pentru prima dată după mai bine de un an, s-a aflat aseară. Surse regale susțin că Prințul William încearcă să îngroape securea războiului și să se apropie de fratele lui, Prințul Harry, căruia i-a cerut să i se alăture într-o plimbare în afara Castelului Windsor după o convorbire telefonică cu tatăl lui, Charles al III-lea.

„La ordinele Regelui”, această întâlnire a lor s-a și produs.

Sute de admiratori ai familiei regale, care s-au adunat aseară la porțile domeniului Windsor cu tristețe în suflet după moartea Reginei, au putut să îi vadă pe frații William și Harry împreună. Și nu au fost singuri, ci alături de soțiile lor, Kate Middleton și Meghan Markle.

A fost, cu siguranță, ceva neașteptat pentru toată lumea.

Cei doi prinți și soțiile lor au mers să vadă omagiile lăsate de britanici în memoria mult iubitului lor monarh, înainte de a face cu mâna mulțimii din afara porților Castelului Windsor.

Prințul Harry și Meghan Markle, ducesa de Sussex, dar și Prinții de Wales au fost îmbrăcați în negru, iar plimbarea lor a durat în jur de 40 de minute.

Prietenul soților Sussex și jurnalistul Omid Scobie a afirmat ulterior pe Twitter că invitația ar fi fost făcută totuși în „al 11-lea ceas”.

Foto: Getty
Foto: Getty
Sursa: Profimedia

Experții regali spun acum că momentul acesta ar putea reprezenta un punct de cotitură în relația tensionată dintre Prinții de Wales și soții Sussex, care au fost în dezacord după o serie de interviuri dăunătoare ale lui Harry și Meghan, au relatat jurnaliștii de peste hotare. Se crede că soții Sussex nu își făcuseră anterior niciun plan pentru a se întâlni cu familia Wales.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: