Redactia.ro
Home » Monden » Prințul William, mesaj emoționant pentru un băiețel care și-a pierdut mama: „Știu prin ce treci, dar…”

Prințul William, mesaj emoționant pentru un băiețel care și-a pierdut mama: „Știu prin ce treci, dar…”

GALERIE FOTO (3)

Prințul William, mesaj emoționant pentru un băiețel care și-a pierdut mama. William și Kate Middleton au vizitat un centru de nevoiași din Burnley, iar fiul prințesei Diana a avut un moment emoționant alături de un băiețele care și-a pierdut mama. Cum a reacționat Ducele de Cambridge?

Prințul William, mesaj emoționant pentru un băiețel care și-a pierdut mama: „Știu prin ce treci, dar…”

Prințul William și Kate Middleton au vizitat un centru din Burnley, Lancashire, destinat persoanelor vulnerabile și neajutorate. Ducii de Cambridge l-au cunoscut pe Deacon Glover, un băiețel căruia i-a murit mama, emoționându-i pe cei doi. Prințul William i-a adresat câteva cuvinte încurajatoare micuțului, spunându-i că și el a trecut prin asta. Prințesa Diana s-a stins din viață pe 31 august 1977, când William avea doar 15 ani. Ducele i-a spus lui Deacon că toată durerea va trece cu timpul. „Știu prin ce treci, dar o să fie totul mai ușor cu timpul”, a spus prințul copilului, punându-i mâna pe umăr.

Deacon Glover și-a pierdut mama în urmă cu un an. Mama sa a murit la 28 de ani, în urma unei supradoze de droguri. Cuplul regal a petrecut un sfert de oră alături de Deacon și bunica lui, Carole Ellis. Pentru a mai distinge atmosfera, William a vorbit cu Deacon despre fotbal, iar în cadrul discuției, Prințul i-a spus copilului că este fan al echipei din Burnley.

Centrul vizitat de Kate și William îi ajută pe oamenii nevoiași care nu au locuințe sau care se luptă cu diferite dependențe. Acesta funcționează pe bază de donații, oferind celor care au nevoie mâncare, haine și acces la duș.

Prințul William, despre moartea mamei sale

În urmă cu trei ani, Prințul William a decis să vorbească într-un documentar despre moartea mamei sale. Ducele de Cambridge a vorbit deschis despre durerea pe care a simțit-o când a aflat că Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină. El a mărturisit că această pierdere nu se compară cu nimic, dar că l-a ajutat foarte mult să empatizeze cu oamenii care au suferit astfel de tragedii.

„Cred că atunci când pierzi un om drag la o vârstă fragedă este o durere ca nici o alta. Știi că în viață o să fie foarte greu să te întâlnești cu ceva care să-ți aducă o durere mai mare decât asta. Dar acest lucru te apropie și de alți oameni care au suferit o pierdere asemănătoare. Poți citi în ochii oamenilor dacă au simțit pierderea unui apropiat. Vor să vorbească despre acest lucru, dar nu vor să facă primul pas. Vor să aibă permisiunea să vorbească despre asta”, a mărturisit William.

Mai mult, Prințul William a spus că britanicilor le este foarte greyu să își exprime emoțiile și să vorbească despre durerea lor. „Trebuie sa ne relaxam putin si sa vorbim despre emotii, pentru ca nu suntem roboti”, a mai afirmat Ducele de Cambridge. William și fratele său, Harry au mai vorbit despre modul în care s-au simțit la moartea mamei lor când au lansat campania pentru sănătatea mintală Heads Together, care încurajează oamenii să vorbească deschis despre problemele lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: