Redactia.ro
Home » Știri » Prințul William vrea să calce pe urmele bunicii sale. Când va fi rege va urma stilul de domnie al regretatei Regine Elisabeta a II-a

Prințul William vrea să calce pe urmele bunicii sale. Când va fi rege va urma stilul de domnie al regretatei Regine Elisabeta a II-a

Prințul William ar vrea să calce pe urmele bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, când va fi rege. Iată detaliile!

Prințul William vrea să urmeze stilul de domnie al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

William, în prezent Prinț de Wales, este acum următorul în linia de succesiune la tron, după ce tatăl său Charles a devenit rege în urma morții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la 8 septembrie 2022.

Prințul William ar vrea, se pare, să calce pe urmele bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, și să adopte stilul ei de monarhie atunci când va deveni în cele din urmă rege, a sugerat un expert regal.

Cântărind ce ar putea fi așteptat de la prințul William în viitor, expertul regal Richard Fitzwilliam a declarat pentru Express UK:

„Modul în care Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a gestionat lucrurile este în mare măsură calea pe care el (nr. prințul William) ar dori să o urmeze”.

Fitzwilliam a mai sugerat că se așteaptă ca prințul William să se inspire și de la tatăl său, Regele Charles al III-lea, dar și de la regretata sa mamă, Prințesa Diana.

Prințul William a retrăit momentul în care și-a condus mama pe ultimul drum

Prinții William și Harry au retrăit momentul sumbru de la înmormântarea mamei lor, Lady Diana, atunci când au fost obligați să meargă în spatele sicriului, înconjurați de mii de oameni.

Parcurgerea traseului nu a fost ușoară pentru William, în 1997, când și-a condus mama, pe Lady Diana, pe ultimul drum. Acesta se afla alături de fratele său, în spatele sicriului, la fel ca la procesiunea din spatele sicriului Reginei Elisabeta a II-a, ce a avut loc miercuri, 14 septembrie:

„Drumul de ieri a fost o provocare”, le-a spus joi prințul William celor prezenţi la reşedinţa regală de la Sandringham pentru a aduce un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a.

„Mi-a stârnit câteva amintiri”, a putut fi auzit prințul în înregistrările video care au surprins conversaţia cu publicul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: