Redactia.ro
Home » Știri » Privighetoarea Banatului s-a dus la îngeri. Artista a murit la scurt timp după ce fanii au încercat să o salveze

Privighetoarea Banatului s-a dus la îngeri. Artista a murit la scurt timp după ce fanii au încercat să o salveze

GALERIE FOTO (2) cantareata

Lumea muzicii populare românești este din nou în doliu! O artistă îndrăgită a încetat din viață la scurt timp după ce fanii au încercat să o salveze.

Simona Maria Teodorescu s-a dus la ceruri prea devreme. Era o artistă foarte îndrăgită din Banat,pe care iubitorii de muzică populară o apreciau pentru vocea sa.

Simona Maria Teodorescu avea nevoie urgentă de transfuzii de sânge

Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a stins după o lungă și grea suferință. Apelurile fanilor ei de a-i salva viață au fost zadarnice.

Recent, Simona Maria Teodorescu a ajuns de urgență la spital, unde avea nevoie urgentă de sânge.

Atunci când au aflat că artista are mare nevoie de ajutor, reprezentanții primăriei din Mehadia, Caraș Severin, dar și sute de fani s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au încercat să îi salveze viața.

”Apelăm la solidaritate în sprijinul consătencei noastre, Simona Maria Teodorescu. Indragita solista de muzica populara SIMONA MARIA TEODORESCU are nevoie urgenta de sprijinul nostru. Fac un apel solidar către toți cei care o cunoasteți si cei care vreți sa o ajutați. Are nevoie urgentă de sânge. Grupa 01. Toți cei care vreți sa o ajutați mergeți la centru de transfuzie și spuneți că vreți să donați pentru SIMONA MARIA TEODORESCU internată la ATI Spitalul Judetean Resita. Haideți cu toții sa facem un gest din suflet pentru o persoana care ne înveseleste sufletul cu melodiile ei”, este unul dintre apelurile pe care consătenii artistei l-au făcut pe rețelele de socializare.

Mesaje emoționante, după moarte interpretei Simona Maria Teodorescu

Vestea morții a întristat întreaga comunitate din Banat. Rudele și apropiații ei sunt dărâmați de durere. Simona Maria Teodorescu a plecat pe drumul fără întoarcere și a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o.

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Drum lin printre îngeri.😭😭😭”

„Din păcate Banatul mai pierde încă un om de frunte și la o varsta atât fragedă pentru a părăsi aceasta lume
Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur
Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Simona Maria Teodorescu și să te odihnești în pace și în liniște”

„BUNUL DUMNEZEU SÃ TE ODIHNEASCÃ ÎN PACE,MARIA NOASTRÃ DRAGÃ.
DRUM LIN PRINTRE STELE, Simona Maria Teodorescu .NU TE VOI UITA ,NICIODATÃ!”, i-au scris prietenii pe paginile lor de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: