Redactia.ro
Home » Monden » Problema de sănătate care nu-i dă pace Deliei: «Nu o pot controla»

Problema de sănătate care nu-i dă pace Deliei: «Nu o pot controla»

delia matache

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste, iar fanii par să-i urmărească fiecare mișcare. Viața în permanentă lumină a reflectoarelor nu este atât de plăcută pe cât s-ar putea crede, după cum a povestit vedeta. Din cauza stresului pe care trebuie să-l înfrunte în mod constant, Delia s-a ales cu anumite probleme de sănătate. Iată despre ce este vorba!

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Delia

Delia este mereu în atenția publicului atât datorită muzicii sale, cât și a dezinvolturii de care dă dovadă. Artista este o femeie asumată și nu ezită să vorbească liber despre ceea ce o deranjează. Presiunea mediatică căreia este supusă are, însă, un efect nefast asupra Deliei. Artista recunoaște că,  uneori, este cuprinsă de stări de anxietate pe care le gestionează destul de greu.

„Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere”, a povestit Delia.

Delia are un sfat pentru toate femeile care au trecut de 20-30 de ani și care se privesc cu un simț critic prea aspru atunci când se uită în oglindă. „Nu vă mai puneți singure piedici de genul: Aoleu, am peste 40 de ani, nu mai pot să mă îmbrac, nu mai pot să fac, nu mai… nu, prea mult nu mai … Nu vă mai puneți limite! Nu vă mai faceți asta! Nu vă mai pedepsiți!”, a transmis Delia pe rețelele de socializare.

De ce nu-și dorește Delia copii

Delia Matache a creat o adevărată dezbatere în mediul online după ce a vorbit despre motivul pentru care nu-și dorește un copil. Mai mulți internauți au acuzat-o de egoism, în timp ce solista a subliniat că decizia de a avea un copil este una strict personală și nu trebuie să fie supusă judecății celorlalți.

„Nu știu, dar cred c-ar trebui felicitați oamenii care nu fac (copii), pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi, și nu suntem prea simpatici, așa. Adică facem mult rău, foarte mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii. Facem rău, poluăm”, a declarat Delia.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: