Redactia.ro
Home » Monden » Probleme în paradis pentru Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac: „Oamenii distrug lucruri minunate”

Probleme în paradis pentru Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac: „Oamenii distrug lucruri minunate”

Probleme în paradis pentru Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac

Probleme în paradis pentru Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Îndrăgita tenismenă și fiul miliardarului Ion Țiriac formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi au fost surprinși împreună imediat după oficializarea rupturii dintre omul de afaceri și Ileana Lazariuc.

Probleme în paradis pentru Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac: „Oamenii distrug lucruri minunate”

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu de aproape trei ani. La scurt timp după ce s-a aflat că fiul lui Ion Țiriac a divorțat de Ileana Lazariuc, cei doi au fost surprinși împreună. Ion Ion Țiriac se pare că ar fi revenit la sentimente mai bune față de fosta soție, alături de care are doi băieți. Ce doi și-au arătat aprecierea unul față de celălalt pe pagina de Instagram. Ileana și Ion Ion Țiriac au purtat un dialog elocvent. Fostul model a postat pe rețelele de socializare o imagine din perioada căsătoriei. : „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea în dreptul unei plaje”.

Ulterior, fostul soț a reacționat la imaginea acesteia, postând un mesaj surprinzător: „Am vrut să prind apusul în părul tău”. Sorana Cîrstea a postat și ea un mesaj intepretabil pe Instagram. : „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”. 

Mai mult surse au declarat că relația Soranei Cîrstea și a lui Ion Ion Țiriac nu mai este ca la început. Cei doi formează un cuplu, dar nu ar avea planuri de căsătorie cu sportiva. Acest lucru a fost confirmat și de Ilie Năstase, prieten bun cu miliardarul Ion Țiriac. „Nu m-a contactat nimeni pentru așa ceva! E pentru prima oră când aud că Ion Ion Țiriac s-ar recăsători. Nu pot face niciun comentariu, fiindcă nu știu despre ce este vorba..În plus, sunt la Roland Garros, cu o altă agendă personală. Dar dacă mi-ar propune, aș accepta cu ceamai mare plăcere. E că și copilul meu”, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: