Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat acum! Ce nu se știe despre relația Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac

S-a aflat acum! Ce nu se știe despre relația Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac

S-a aflat acum! Ce nu se știe despre relația Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac sunt împreună de ceva timp, însă au o relație foarte discretă și cu greu se află lucruri despre cei doi. Însă, au ieșit noi detalii despre povestea lor de iubire!

S-a aflat acum! Ce nu se știe despre relația Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea au o relația care a șocat tot showbizul, asta pentru că celebrul afacerist a avut un mariaj lung alături de Ileana Lazariuc, femeie cu care are doi băieți. Cei doi și-au anunțat despărțirea, iar acest lucru a venit ca o bombă în lumea mondenă, iar ulterior, fiul lui Ion Țiriac a anunțat că iubește din nou.

Chiar dacă niciun nu a ieșit să confirme sau să infirme detaliile despre relația lor apărute în presă, se pare că cei doi formează un cuplu mai vechi decât s-a crezut până acum. Cu toate astea, unii apropiați i-au dat de gol și au povestit câteva detalii cel puțin picante din relația lor pe alocuri controversată.

Ion Ion Țiriac anunța în anul 2019 că divorțul de Ileana s-a produs în urmă cu doi ani, secret păstrat de amândoi. Regula aceasta a fost impusă chiar de fiul miliardarului. Conform click.ro, bărbatul nu a suferit foarte mult după separarea de mama copiilor săi pentru că a intrat la scurtă vreme într-o relație cu Sorana Cîrstea.

”Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, a spus o persoană apropiată celor doi potrivit sursei citate.

Astfel că, Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac sunt împreună din 2017 și tot de atunci sunt foarte discreți cu relația dintre ei.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac vor să se căsătorească?

Zvonurile că relația lor ar trece la nivelul următor au apărut la fanalul anului, după ce jucătoarea de tenis și-a făcut apariția cu un inel prețios pe deget. Apropiații acestora confirmă planurile de viitor.

”Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat surse pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: