Redactia.ro
Home » Homepage » Problemele nu se mai termină pentru Petre Roman. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actuala sa soție: „Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele”

Problemele nu se mai termină pentru Petre Roman. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actuala sa soție: „Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Silvia Chifiriuc?!

Într-o perioadă marcată de pierdere și durere pentru fostul premier Petre Roman, care tocmai și-a luat rămas bun de la fosta soție, Mioara Roman, viața nu aduce alinare nici soției actuale a politicianului, Silvia Chifiriuc. Artista de muzică populară a fost operată acum trei săptămâni, iar complicațiile postoperatorii îi aduc noi provocări de sănătate.

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a făcut declarații pentru Click!, dezvăluind problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă. „Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții,” a mărturisit artista.

Familia Roman este în doliu

Această situație delicată survine într-un moment în care familia Roman trece prin doliu, iar complicațiile postoperatorii pun la încercare și mai mult starea de sănătate a Silviei Chifiriuc. Cu toate acestea, artista se prezintă cu demnitate și reziliență, gestionând cu grație atât problemele personale cât și suportul necesar în astfel de momente dificile.

Petre Roman, care tocmai și-a luat rămas bun de la fosta sa soție, Mioara Roman, s-a aflat alături de Silvia Chifiriuc în această perioadă dificilă. Despre decesul Mioarei Roman, el a declarat: „Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie.”

Mioara și Petre Roman s-au separat în anul 2007

Cu o istorie comună de treizeci de ani de căsătorie, Petre Roman arată compasiune și recunoștință față de femeile care au făcut parte din viața sa. Cu toate că despărțirea de Mioara Roman a avut loc în 2007, impactul pierderii acesteia rămâne profund pentru fostul prim-ministru. Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă o moștenire de înțelepciune și bunătate, amintiri pe care cei apropiați le vor păstra mereu în inimă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: