Redactia.ro
Home » Monden » Ultimele cuvinte rostite de Petre Roman pentru Mioara. Ce a putut să îi zică fostul premier mamei Oanei: ”A zis că arată…”

Ultimele cuvinte rostite de Petre Roman pentru Mioara. Ce a putut să îi zică fostul premier mamei Oanei: ”A zis că arată…”

Într-o zi de duminică marcată de tristețe și reculegere, comunitatea din București și-a îndreptat atenția și sufletele către Biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde a fost depus trupul neînsuflețit al Mioarei Roman, o figură respectată și iubită de mulți. Anunțul despre acest moment profund a fost făcut de Oana Roman, fiica regretatei, prin intermediul unei postări pe pagina sa personală de Instagram, în data de 24 februarie 2024. Încă de la prânz, familie, prieteni și admiratori au venit să își exprime respectul și să aducă un ultim omagiu.

Printre cei care nu au ezitat să fie prezenți s-a numărat și Petre Roman, fostul prim-ministru al României, care i-a fost alături Mioarei Roman timp de 33 de ani. Relația lor, împletită cu momente de fericire și provocări, a fost una dintre cele mai mediatizate și discutate subiecte, având în vedere statutul lor public. Sosirea lui la biserică a fost un moment emoționant, acesta aducând un buchet de flori albe, simbol al purității și al respectului etern, pe care l-a depus cu grijă lângă sicriu.

Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman pentru Mioara

Momentul plecării lui Petre Roman de la biserica unde a avut loc priveghiul a fost marcat de câteva cuvinte simple, dar profund emoționante. „Mă bucur că a zis că arată foarte bine”, a fost remarca lăsată de fostul premier, o frază ce poartă în sine greutatea unui adânc sentiment de pace și acceptare. În cultura populară, a spune despre cineva care a trecut la cele veșnice că „arată bine” sau că „i se citește liniștea pe față” este o expresie a faptului că persoana respectivă a plecat din această lume fără regrete, în pace cu sine și cu cei dragi.

Pentru cei prezenți, dar și pentru cei care au cunoscut-o și au admirat-o pe Mioara Roman din depărtare, această zi a fost una de reflecție și de aducere aminte a momentelor petrecute împreună. Prin prezenta și cuvintele lui Petre Roman, s-a subliniat ideea că, în ciuda tuturor, există o frumusețe și o liniște ce vin odată cu încheierea unui capitol.

Când va avea loc înmormântarea Mioarei Roman

„Vă mulțumesc tuturor pentru zecile de mii de mesaje și comentarii cu gânduri pentru mama. Sunt copleșită. Îmi dați putere și ea sigur pleacă în Lumină și datorită gândurilor voastre! Deși îmi este foarte greu, azi nu m-am simțit singură! Am prieteni, o familie de suflet și pe voi toți cei care azi ați trimis un gând pentru mama.

(…) Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a notat Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: