Redactia.ro
Home » Știri » Profesoara și-a încurajat elevii să facă un proiect special. La sfârșit a fost concediată și sancționată de autorități

Profesoara și-a încurajat elevii să facă un proiect special. La sfârșit a fost concediată și sancționată de autorități

GALERIE FOTO (2) Profesoara și-a încurajat elevii să facă un proiect special. La sfârșit a fost concediată și sancționată de autorități

Situație fără precedent într-o școală din Marea Britanie. O profesoară și-a încurajat elevii să-și pozeze colegele de clasă într-o postură neadecvată. Când au aflat cei de la conducerea instituției, au dat-o afară.

Profesoară concediată după ce și-a încurajat elevii să-și pozeze colegele

Karen Hutchinson a mărturisit că n-a reușit să păstreze limitele profesionale și că asta a dus-o la pierderea locului de muncă. Fiind profesoară de arte și design, aceasta le-a dat elevilor un proiect, în care i-a încurajat să-și pozeze colegele într-o ipostază total neadecvată.

Mai mult de atât, aceasta le-a împrumutat elevilor săi camera sa foto pentru acest proiect. Karen i-a permis unui tânăr de 17 ani să-și pozeze colega de 16 ani topless. Femeia ar fi închis cu cheia ușa la clasă… pentru a nu fi întrerupți. Iar după ce procesul artistic a luat sfârșit, aceasta a luat camera pentru a descărca fotografiile și le-a trimis, de pe mailul personal, fotografiile elevilor.

Cum a fost descoperită fapta profesoarei de arte

Greșeala profesoarei a fost că a descărcat acele fotografii în serverul școlii, care era monitorizată de o echipă de IT. Aceștia din urmă au alertat conducerea școlii și, prin urmare, profesoara a fost descoperită. Cei de la conducere au luat decizia de a o concedia pe profesoara de arte și design, în vârstă de 47 de ani, cu toate că aceasta a susținut că e vorba, pur și simplu, de un proiect artistic.

„Fotografiile arătau doar partea toracică și erau folosite de elevi în proiectul pentru nota finală”, a declarat, ulterior, un coleg de breaslă al profesoarei. La rândul ei, profesoara a declarat: „Trebuie să renunț la pasiunea mea – cea de a-i învăța pe alții. (…) Am realizat că pot avea încredere doar în mine. Am supraviețuit atâtor lucruri și o s-o mai fac”, a fost ceea ce a postat Karen pe contul ei de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini