Redactia.ro
Home » Stil de viață » Și-a comandat un costum de baie online și a avut o surpriză când l-a purtat prima oară. Ce s-a văzut

Și-a comandat un costum de baie online și a avut o surpriză când l-a purtat prima oară. Ce s-a văzut

GALERIE FOTO (3) Și-a comandat un costum de baie online și a avut o surpriză când l-a purtat prima oară. Ce s-a văzut

O britanică a avut o surpriză de proporții după ce și-a comandat un costum de baie de pe un site. La o primă privire, produsul era fix ca cel ilustrat pe site și era încântată de achiziția sa. Însă, după ce l-a purtat la piscină, în văzul tuturor, s-a răzgândit. Ce a pățit tânăra a făcut-o să intre în pământ de rușine.

Surpriza pe care a avut-o o tânără după ce și-a comandat online un costum de baie

O tânără de 25 de ani a vrut să fie și ea asemenea fetelor de pe Instagram, așa că și-a comandat un costum de baie pe care toate îl purtau. Când i-a sosit coletul cu produsul comandat, tânăra n-a văzut nimic ciudat la el, fiind identic cu cel listat pe site.

Ba mai mult, când l-a îmbrăcat, i-a venit ca turnat. S-a bucurat enorm! A intrat în piscină, pentru a-și face și ea câteva fotografii, să le arate prietenelor ei, însă a avut o surpriză de proporții. Când a ieșit din piscină, toate privirile erau ațintite asupra ei. Toți vedeau cu ochiul liber ce se întâmpla.

Ce se vedea prin costumul comandat de pe Internet

Inițial, Emily nu înțelegea de ce toți o priveau insistent, însă după câteva clipe a realizat: costumul devenise complet transparent la contactul cu apa. Astfel încât, toți cei prezenți la piscină s-au putut bucura de o priveliște mult mai amplă decât ar fi fost cazul.

Tânăra a intrat în pământ de rușine și nu știa cum să se îndrepte spre șezlong mai repede. Ulterior, furioasă, s-a dus pe site-ul de unde plasase comanda și a lăsat un review furibund, cerând să fie despăgubită. Ea s-a plâns că un produs atât de scump, și destinat pentru astfel de activități, este complet ineficient. „Nu știam că e un costum de baie pe care îl poți purta doar pe uscat. La ce-mi folosește un astfel de produs?”.

Nu a durat mult și a venit și răspunsul firmei respective. Aceștia i-au replicat că nu-i poate da banii înapoi, pentru că produsul nu a fost purtat corespunzător. Chipurile, costumul de baie putea fi purtat la piscină, și nu în piscină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini