Redactia.ro
Home » Știri » Profesor universitar din Sibiu, filmat în timp ce se uita pe un site cu prostituate. Reacția cadrului didactic

Profesor universitar din Sibiu, filmat în timp ce se uita pe un site cu prostituate. Reacția cadrului didactic

Acuzații grave la adresa unui profesor universitar din Sibiu. Acesta a fost filmat de studenți în timp ce naviga pe un site cu anunțuri ale unor prostituate. În cauză, profesorul a spus că își va căuta avocatul pentru a depune plângere penală.

Filmat de studenți în timp ce se uita pe un site cu prostituate

Un profesor de la Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu a intrat într-o dispută cu studenții săi. Asta după ce aceștia l-au filmat pe omul în vârstă de 61 de ani cum navighează pe un site cu …prostituate. Deranjat de acest lucru, cadrul didactic, pe numele său, Nicolae Balteș a spus că își va sesiza avocatul și va depune plângere penală, informează gândul.ro.

Cum a ajuns profesorul universitar în această situație

Profesorul universitar, Facultatea de Științe Economice a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, a ajuns într-o astfel de situație, deloc plăcută pentru imaginea lui, într-un moment în care avea ecranul computerului partajat cu alți 42 de studenți. Doar că…nu a fost în favoarea sa acest lucru, pentru că aceștia au văzut cum se uita pe site-ul respectiv și l-au filmat. Ulterior, filmulețul compromițător a ajuns în mediul online, spre stupoarea dascălului.

El cataloghează totul precum un ”un atac informatic”, în timp ce explicația plasată în dreptul filmării transmite că acesta ”a uitat să-și oprească share-screen-ul și toată clasa a văzut că se uită, frumos, după…”

”Am aflat și eu în cursul zilei de astăzi că ar exista un filmuleț. Deocamdată nu știu și nu pot să comentez condițiile în care a apărut. Știu doar că directorul departamentului Informatică Marketing al ULBS ne-a informat că au existat mai multe tentative din afară de a ataca mail-ul  @ulbs.ro. Mai multe amănunte nu am. Voi contacta avocatul pentru a formula plângere penală”, a declarat, potrivit sursei citate, profesorul universitar Nicolae Balteș.

Ce reacție a avut unitatea de învățământ

Unitatea de învățământ, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu nu îi ia apărarea profesorului, dimpotrivă, dezaprobă conduita cadrului didactic și va analiza acest caz.

”Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu dezaprobă orice atitudine neconformă cu statul și conduita universitară. În cazul particular semnalat de dumneavoastră, vom analiza situația și vom dispune măsurile care se impun, în conformitate cu regulamentele și etica Cartei ULBS”, au transmis reprezentanții instituției academice.

Nicolae Balteș a devenit profesor universitar în anul 2000, după ce a fost timp de mai mulți ani lector universitar. În anul 1992 a fost numit în această funcție.

O profesoară își învăța studenții să-i spună ”d-na doctor”

O profesoară de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a fost și ea în centrul unui scandal în aceste zile. Femeia le cerea studenților să nu îi spună d-na profesoară, ci d-na doctor. După un filmuleț cu acest lucru a ajuns viral,  profesoara a fost suspendată din funcție și este supusă unei anchete interne a universității.

Iată ce le spunea femeia studenților ei în filmuleț:

Pentru că mi-am luat doctoratul la o vârstă foarte tânără şi cu mari eforturi vă pretind din acest moment celor două grupe, sau cel puţin celor care nu vor să se înjosească, să mă numiţi doamna doctor Mădălina Adam. Vreau să aud dacă s-a reţinut. Stai puţin ca ăştia sunt foarte proşti sau foarte răi”, se aude la începutul înregistrării.

Ulterior, când o studentă o numește „doamna doctor Mădălina Adam”, profesoara cere să fie numită doamna doctor Adam”. „Sunt de două ori doctor și nu stau să îmi înșir toate prenumele cu voi!”, spune medicul pe un ton umilitor.

Spre finalul filmulețului se aude cum profesoară mai întreabă un student cum i s-ar adresa dacă ar vedea-o pe stradă: „doamna doctor Mădălina Adam”. „Aici greșești profund și sunt foarte jignită! Altă părere!”, i-a răspuns profesoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: