Redactia.ro
Home » Știri » Profeția biblică a lui Zaharia înspăimântă o lume întreagă și poate deveni realitate în conflictul dintre Israel și Hamas: „Toate națiunile se vor aduna”

Profeția biblică a lui Zaharia înspăimântă o lume întreagă și poate deveni realitate în conflictul dintre Israel și Hamas: „Toate națiunile se vor aduna”

Profeția biblică a lui Zaharia înspăimântă o lume întreagă și poate deveni realitate în conflictul dintre Israel și Hamas. Iată detaliile!

Profeția biblică a lui Zaharia înspăimântă o lume întreagă și poate deveni realitate în conflictul dintre Israel și Hamas

De-a lungul multor decenii, Israelul și organizația paramilitară palestiniană cunoscută sub numele de Hamas au purtat lupte înverșunate. Cu toate acestea, odată cu escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu, întreaga lume începe să se gândească la maledicțiunea pe care poporul evreu pare să o fi atras asupra sa cu mult timp în urmă, odată cu evenimentele crucificării lui Mântuitorul, care a fost exprimată astfel: „Sângele Lui să fie asupra noastră și asupra urmașilor noștri.”

Cu toate acestea, puțini oameni știu că acum 2.500 de ani a fost făcută o profeție biblică care pare să se apropie de împlinire în mijlocul conflictului dintre Israel și Fâșia Gaza.

Profeția biblică a lui Zaharia: „Toate națiunile se vor aduna”

Greg Laurie, un autor, evanghelist și pastor al Harvest Christian Fellowship din sudul Californiei, care a investigat cu atenție conflictul din Israel, a adus din nou în atenția publică o profeție biblică care dezvăluie detalii și punctul culminant al evenimentelor din timpul sfârșitului.

Conform autorului, atacurile lansate asupra Israelului de către gruparea teroristă Hamas, cu sprijinul Iranului, ar putea reprezenta începutul unei serii de evenimente prezise cu secole în urmă în Sfânta Scriptură.

„Acest război este diferit (…) Este interesant cum se întoarce mereu la Ierusalim. Biblia a prezis, cu mii de ani în urmă, că evenimentele din timpul sfârșitului se vor învârti în jurul Ierusalimului. Nu în San Francisco. Nu Los Angeles. Nu Moscova. Nu la Paris. Ierusalimul va avea un rol cheie aici, va fi punctul central al evenimentelor din timpul sfârșitului”, a spus Greg Laurie.

Autorul acestei profeții este nimeni altul decât profetul Zaharia, care a anticipat modul în care Dumnezeu va folosi orașul Ierusalim pentru a aduce judecata Sa asupra întregii lumi.

„În ziua aceea voi face din Ierusalim o stâncă de neclintit. Toate națiunile se vor aduna împotriva lui pentru a încerca să-l miște, dar nu vor face decât să se rănească pe ele însele” (Zaharia 12:3).

Greg Laurie susține ferm că nu există nicio îndoială că „super-semnul care a pus ceasul profetic să ticăie” este reîntregirea națiunii Israel în patria lor.

În ceea ce privește sprijinul acordat de SUA pentru Israel, pastorul a adus aminte de profeția lui Ezechiel:

„Sunt mândru să spun că Statele Unite au fost prima națiune care a recunoscut reîntregirea națiunii Israel în patria lor.”

Este deosebit de semnificativ să subliniem că pastorul a subliniat că Persia reprezintă numele antic al Iranului în zilele noastre și că o altă națiune, posibil Rusia, va întreprinde o invazie dinspre nord, provenind din Magog.

„Așadar, Biblia a prezis cu sute de ani în urmă că această forță mare din nordul Israelului o va ataca după ce va fi regrupat, iar unul dintre aliații care vor ataca Israelul împreună cu mama Rusia sau Magog, oricine ar fi, va fi Iranul sau Persia (…) Informaţiile sunt interesante. Nu spun că se va întâmpla asta, dar preventiv dacă mâine veţi vedea titluri precum Rusia atacă Israelul atunci puneti-vă centurile de siguranță”, a încheiat Greg Laurie.

 

Sursa foto: doxologia.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: