Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza ANM 19 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj de Paște

Prognoza ANM 19 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj de Paște

Prognoza ANM 19 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj de Paște

Vremea de Paște se va răci și va fi, în general, instabilă. Pe alocuri cerul va avea înnorări și va ploua. Sunt așteptate ploi în zonele de deal și munte, iar în rest pe arii restrânse. Se vor semnala chiar și descărcări electrice, iar pe crestele montane se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare, iar în timpul ploilor va lua aspect de vijelie. Haideți să vedem, așadar, la ce temperaturi să ne așteptăm duminică, 19 aprilie, în ziua de Paști.

Vremea în București conform ANM

Potrivit ANM, vremea se va răci în Capitală, de Paști. Soarele va fi de nevăzut, iar norii vor predomina cerul. Cu toate acestea, temperaturile maxime se vot situa între 20-23 de grade C. O vreme destul de plăcută, așadar, în ciuda faptului că soarele se va ascunde în spatele norilor mai toată ziua. Spre seară sunt așteptate ploi.

Vremea în Iași

Vreme capricioasă și la Iași, de Paști. Cerul va fi parțial noros în prima parte a zilei, iar spre după-amiază vremea se răcește considerabil. După ora 18:00 sunt așteptate ploi ușoare și temperaturi între 11 și 15 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Nici la Cluj nu se așteaptă o zi mai frumoasă de Paști. Maxima zilei se va situa între 11 și 12 grade, iar ploile vor fi prezente mai toată ziua. Soarele va fi de nevăzut, iar vântul își va face apariția încă de la primii stropi de ploaie.

Vremea în Brașov

Vreme urâtă și la Brașov de Paști. Maxima zilei va fi de 14 grade Celsius, iar minima de 4. Ploile își vor face apariția în cea de-a doua parte a zilei și spre seară vor lua forma de ploi torențiale.

Vremea în Constanța

La malul mării Negre, vremea nu va fi atât de urâtă precum ne-am aștepta. Maxima zilei se va situa între 17 și 19 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 10 grade Celsius. Soarele se va arăta la primele orele ale dimineții, însă după-amiază va face loc norilor. Spre seară se semnalează șanse de ploaie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: