Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Ce ne așteaptă în prima zi din a doua lună de primăvară

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Ce ne așteaptă în prima zi din a doua lună de primăvară

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta.

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Vremea în marile orașe

Prognoza meteo pentru ziua de joi arată că va fi o vreme cu nori și soare, în cea mai mare parte a țării. Temperatura maximă care se va înregistra la nivelul țării noastre în această zi va fi de 18 °C. De asemenea, și temperaturile de pe timpul nopții vor fi în creștere față de zilele trecute și se va înregistra o minimă de 6 °C pe timpul nopții. Pe alocuri sunt șanse să plouă. Iată cum va fi vremea.

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Vremea în București

În București,  meteorologii anunță că va fi o vreme cu nori și soare. Maxima înregistrată aici va fi de 18 °C, în timp ce minima zilei va fi de 7 °C. Șansele de ploaie sunt foarte mici și vântul va sufla pe tot parcursul zilei cu 7 km/h. Spre seară va fi înnorat.

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Vremea în Constanța

În Constanța, ziua de joi este una cu nori și soare. Șansele de a ploua sunt mici, de doar 2 % conform prognozei meteo. Maxima zilei de joi va fi de 11 °C și minima stabilită de specialiștii se află în jurul valorii de 6 °C . Vântul va sufla cu 19 km/h pe parcursul zilei și spre seară acesta se mai domolește.

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Vremea în Brașov

În Brașov, ziua de joi este caracterizată de meteorologi drept una cu nori și soare. Maxima zilei de joi va fi de 16 °C și pe timpul nopții se va înregistra o temperatură de 7 °C. Șansele de precipitații sunt de 8 % și vântul va sufla mai puternic spre seară față de cursul zilei și anume cu 13 km/h.

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Vremea în Iași

În Iași, maxima zilei de joi va fi de 18 °C și minima înregistrată va fi de 7 °C . Va fi o vreme cu nori și soare și sunt șanse mici de a ploua. Vântul va sufla cu 17 km/h .

Prognoza meteo ANM 1 aprilie 2021. Vremea în Cluj

În Cluj, vor fi nori joși și ceață, iar șansele de precipitații sunt cele mai mari dintre toate zonele analizate. Este vorba de șanse de ploaie de 25 %. Maxima zilei va fi de 18 °C și minima înregistrată va fi de 9 °C. Vântul va sufla cu rafale de 15 km/h și spre noapte cresc șansele de precipitații și vor avea loc câteva averse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: