Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 12 martie 2021. Temperaturile maxime din ziua de joi

Prognoza meteo ANM 12 martie 2021. Temperaturile maxime din ziua de joi

GALERIE FOTO (2) Prognoza meteo ANM 12 martie 2021

Prognoza meteo ANM 12 martie 2021. Meteorologii transmit în fiecare zi cum va fi prognoza meteo. Temperaturile au scăzut brusc în țara noastră și sunt mai degrabă unele de iarnă decât de începutul primăverii. Iată cum va fi vremea în țara noastră în ziua de vineri.

Prognoza meteo pentru marile orașe. Cum va fi vremea, potrivit ANM

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis cum va fi vremea pentru ziua de joi și au anunțat că temperaturile vor fi destul de scăzute, dar totuși mai mari decât în ziua precedentă. Pe alocuri vor fi întâlnite și căderi de precipitații. Maxima zilei din ziua de joi va fi de șapte grade Celsius, iar minimele se vor situa tot sub pragul de zero grade Celsius. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj.

Prognoza meteo ANM 12 martie 2021. Starea vremii în București

În București, vremea de vineri va fi parțial însorită iar meteorologii anunță șanse de ploaie de 6 %. Maxima zilei va fi de 2 °C în timp ce minima se va schimba în preajmă valorii de – 5 °C. Pe parcursul zilei vântul va sufla cu rafale de 19 km/h.

Prognoza meteo ANM 12 martie 2021. Starea vremii în Constanța

Meteorologii ANM au transmis o maximă de 7 °C și o minima de 0 °C în Constanța .Cerul va fi parțial însorit, iar șansele de ploaie sunt de 13 % . Vântul va sufla puternic, cu aproape 40 km/h pe timpul de zi.

Prognoza meteo ANM 12 martie 2021. Starea vremii în Brașov

În Brașov va fi o vreme cu nori și soare și temperatura va fi mai mare decât în ziua precedentă. O arată și minima de 0 ° și șansele de precipitații, care sunt de 23 la sută.

Prognoza meteo ANM 12 martie 2021. Starea vremii în Iași

În Iași este anunțată o ploaie scurtă, șansele de precipitații fie de 60 de procente. Maximă înregistrată de termometre va fi de 5 °C și minima va fi de 0 °C. Vântul va sufla cu 28 km/h pe timpul serii și cupe timpul zilei de 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 12 martie 2021. Starea vremii în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca se vor înregistra câteva averse, șansele de precipitații fiind de 59 la sută. Maxima transmisă de specialiști este de 9 °C și este în vigoare un cod galben de vânt de vineri dimineață, de la 2:00 până vineri 18:00. De asemenea, este și un cod galben de ninsoare valabil până la 18:00. Minima înregistrată va fi de 0 °C și șansele de precipitații cresc la 71 la sută. Vântul va sufla cu 11 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: