Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 10 martie 2021. Cod galben de ninsoare și gheață

Vremea ANM 10 martie 2021. Cod galben de ninsoare și gheață

Vremea ANM 10 martie 2021.

Vremea ANM 10 martie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua de miercuri. În fiecare zi, specialiștii transmit cum va fi vremea în țara noastră. Iată de ce temperaturi vor avea parte.

Vremea ANM 10 martie 2021. Temperaturile din țară

Temperaturile vor scădea semnificativ față de ziua de marți și este posibil să plouă în aproape toate zonele țării. Maxima de miercuri va fi de 6 °C la nivelul întregii țări. În timpul nopții, temperaturile vor fi în cea mai mare parte a țării negative. Sunt șanse foarte mari să plouă în mai toate orașele, iar în Capitală este valabil un cod galben de ninsoare și gheață.

Vremea ANM 10 martie 2021. Prognoza meteo pentru București

În București, meteorologii arată că temperatura maximă va fi de 2 °C, în timp ce temperatura minimă va fi de – 4 °C. Va fi o ploaie scurtă în Capitală, șansele de precipitații fiind de 60 %. Este valabil și un cod galben de ninsoare și gheață până la 6:00 dimineața, joi. Vântul va sufla puternic, cu 30 km/h iar spre seară va fulgui.

Vremea ANM 10 martie 2021. Prognoza meteo pentru Constanța

În Constanța, vremea va fi una ploioasă. Șansele de precipitații sunt de 66 %,  iar temperatura maximă va fi de 5 °C. Minima înregistrată în Constanța este de 1 °C. Vântul va sufla foarte puternic, cu rafale de aproape 40 km/h.

Vremea ANM 10 martie 2021. Prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că va fi o ploaie scurtă, și temperatura maximă înregistrată va fi de 3 °C, în timp ce minima zilei de miercuri va fi de – 3 °C. Vântul va sufla slab cu 11 km/h.

Vremea ANM 10 martie 2021. Prognoza meteo pentru Iași

În Iași, prognoza meteo arată că va fi o maxima de 3 °C și minima înregistrată va fi de – 4 °C. Va fi o ploaie scurtă și șansele de precipitații sunt de 57%. Vântul va sufla cu rafale de până la 28 km/h.

Vremea ANM 10 martie 2021. Prognoza meteo pentru Cluj

Va fi o vreme cu nori și soare în Cluj, în ziua de miercuri. Temperatura maximă înregistrată în termometre în această zi va fi de 6 °C și maxima zilei va fi de – 4 °C. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h pe timpul zilei, iar acestea se vor domoli spre seară. Șansele de precipitații sunt de 25 % și ele cresc spre seară și ajung la 60 la sută. Sunt șanse să ningă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: