Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo 9 martie 2021. Vremea rece se întoarce iar ninsorile lovesc din nou

Prognoză meteo 9 martie 2021. Vremea rece se întoarce iar ninsorile lovesc din nou

Vremea rea revine

Vremea se schimbă din nou! Începând de miercuri, temperaturile vor scădea semnificativ și vor apărea ninsori pe arii extinse.

Vremea rece se întoarce iar ninsorile lovesc din nou

Meteorologii au anunțat ploi începând de marți după-amiaza care, pe timpul nopții, se vor transforma în ninsori, în special în sudul și centrul țării, unde și vântul va sufla cu putere. De joi însă, temperaturile încep să crească ușor, dar vremea va rămână închisă până spre finalul săptămânii.

Marți dimineața, cerul este parţial noros în centrul şi nord- estul ţãrii şi mai mult senin în rest. Izolat, în estul Transilvaniei ninge slab. Vântul suflã slab şi moderat cu unele intensificãri în Delta Dunãrii. La ora 04 temperatura aerului avea valori cuprinse între -7 grade la Bozovici şi 4 grade la Constanţa-Dig.

Vremea rece se întoarce iar ninsorile lovesc din nou! Astăzi, în cea mai mare parte a ţãrii, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în zonele montane şi submontane, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe sub formã de ninsoare.

Din orele serii, aria de nebulozitate va cuprinde treptat sud-vestul teritoriului, unde va începe sã plouã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi trecãtor în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade.

În Capitală, la această oră, cerul este senin, iar vântul suflă moderat, cu unele intensificări. La ora 5:00 se înregistrau 0 grade la toate staţiile meteo. Astăzi, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 7…9 grade.

Prognoza meteo pentru luna martie

Meteorologii au transmis că valorile termice din martie 2021 vor fi apropiate de normalul acestei perioade, în următoarele patru săptămâni. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi deficitare în prima parte a acestui interval și apoi, după jumătatea lunii martie ele se apropie de cele normale.

Prognoza meteo martie 2021, publicată de Administrația Națională de Meteorologie, arată că în săptămâna 1 – 8 martie, temperaturile vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în absolut toate regiunile din țară, dar cu precădere în zonele montane din partea vestică a României.

Vremea rece se întoarce iar ninsorile lovesc din nou! În săptămâna 8 – 15 martie, temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru această perioadă. De asemenea, și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Specialiștii au transmis că va exista o tendință deficitară în ceea ce privește regimul pluviometric în regiunile extracarpatice.

În intervalul 15 – 22 martie, temperaturile medii ale aerului vor fi normale pentru această săptămână, și precipitațiile vor fi apropiate de cum ar fi obișnuit pentru acest interval, la nivelul întregii țări, în ultima săptămână din luna martie 2021, temperaturile vor fi ușor mai mari decât ar fi normal în acest interval.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: