Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020. Temperaturi deosebit de calde

Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020. Temperaturi deosebit de calde

GALERIE FOTO (2) Val de aer cald peste România! Zonele unde temperaturile ating 16 grade

Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țară noastră marți. Iată de ce temperaturi vom avea parte!

Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020 pentru marile orașe

Va fi o zi destul de călduroasă cea de marți, în care temperaturile de pe timpul zilei vor fi pozitive. Pe alocuri se vor înregistra și temperaturi negative, dar numai noaptea. Maxima zilei de marți va fi de opt grade Celsius. Vestea bună este că se opresc ploile, după ce au fost precipitații în toată țară, în weekendul ce tocmai a trecut.

Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020 pentru București

Va fi o maximă de 6 grade Celsius în București, după cum arată prognoza meteo ANM. Vântul va sufla slab, cu 7 km/h, iar șansele să plouă sunt de 5%. Norii vor acoperi cerul pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020 pentru Constanța

Vor fi 8 grade Celsius în Constanța, marți. Vor fi nori joși, iar vântul va sufla cu 32 de km/h. Nici seara nu va fi prea frig, pentru că se va înregistra un grad. Totuși, temperatura reală resimțită va fi de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020 pentru Iași

Va fi predominant noros în Iași, unde se vor înregistra între 0 și 3 grade Celsius. Sunt doar 5 % șanse să plouă, așa că cel mai probabil nu vor fi deloc precipitații în acest oraș, după cum arată prognoza meteo ANM. Vântul va sufla cu 15 km/h, însă mai spre seară se mai domolește.

Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020 pentru Brașov

Vor fi nori joși și ceață, marți, conform ANM, în Brașov. Minima va fi de -2 grade Celsius, așadar va fi mai frig decât în alte zone ale țării noastre. Maxima de marți va fi de 7 grade Celsius. Vântul va sufla cu 7 km/h.

Prognoza meteo ANM 15 decembrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Sunt anunțați nori joși și ceață în Cluj-Napoca. Maxima înregistrată în termometre va fi de 5 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 0 grade Celsius. Vântul va sifla slab pe tot parcursul zilei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: