Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 17 septembrie 2020. În ce zone din țară va ploua

Prognoza meteo ANM 17 septembrie 2020. În ce zone din țară va ploua

vremea anm

Prognoza meteo ANM pentru 17 septembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în această zi. Temperaturile continuă să se mențină la un nivel ridicat, chiar dacă am trecut deja de prima jumătate a lunii septembrie. Iată care este prognoza ANM pentru joi, în principalele orașe din țară.

Prognoza meteo ANM pentru 17 septembrie 2020 în București

Bucureștenii vor avea parte de o vreme caldă, frumoasă. Maxima care va fi înregistrată în timpul zilei va fi de 29 de grade Celsius, iar vântul va sfula cu rafale de până la 11 km/h. În schimb, seara se răcește destul de mult, astfel că noapte temperatur anu va depăși valoarea de 15 grade Celsius. Este posibil să apară și precipitații.

Prognoza meteo ANM pentru 17 septembrie 2020 în Constanța

Vremea va fi cu nori și soare în Constanța, după cum au anunțat meteorologii ANM. Termometrele vor arăta valoarea maximă de 26 de grade Celsius, iar vântul va sufla cu 20 de km/h. Noaptea, rafalele de vânt se întețesc și vor atinge chiar și 30 km/h. Minima ce se va înregistra va fi de 18 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru 17 septembrie 2020 în Iași

ANM a transmis că vremea în Iași va fi înnorată. Maxima din timpul zilei va fi de 31 de grade Celsius, iar minima va fi de 12 grade Celsius. Spre seară, șansele de precipitații sunt de 15%.

Prognoza meteo ANM pentru 17 septembrie 2020 în Brașov

În Brașov, meteorologii au anunțat că vremea va fi cu nori și soare, chiar dacă termometrele vor arăta valori destul de ridicate. Astfel, maxima zilei de joi va fi de 27 de grade Celsius în timp ce minima se va situa în prejma valorii de doar zece grade.

Prognoza meteo ANM pentru 17 septembrie 2020 în Cluj

În Cluj va fi mai cald decât ar fi normal în această perioadă, iar termometrele pot arăta chiar și 30 de grade Celsius. În schimb, minima nopții va fi de 12 grade Celsius. Vântul va bate cu 17 km/h, iar șansele de ploaie vor fi de 13%.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: