Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 18 noiembrie. În ce orașe plouă cu găleata

Prognoza meteo ANM 18 noiembrie. În ce orașe plouă cu găleata

ploaie

Prognoza meteo ANM 18 noiembrie pentru România. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în această zi. Iată ce temperaturi se vor înregistra în marile orașe din țara noastră.

Prognoza meteo ANM 18 noiembrie pentru marile orașe ale României

Temperatura maximă care se va înregistra în țara noastră va fi de 11 grade Celsius, potrivit anunțului făcut de meteorologii ANM. Va fi frig, iar în unele zone ale țării vor exista precipitații, care vor fi însoțite de descărcări electrice. Iată cum va fi vremea în marile orașe din țara noastră.

Prognoza meteo ANM 18 noiembrie pentru Arad

Vor și nori joși și posibilitatea de a ploua în Arad, arată prognoza ANM. Temperaturile se vor încadra între4 și 10 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 18 noiembrie pentru București

Vântul va sufla cu 24 km/h în București, iar șansele de ploaie sunt de 60%.  Va fi un grad noaptea, iar maxima va fi de 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 18 noiembrie pentru Constanța

Va ploua toată ziua în Constanța, după cum arată meteorologii ANM. Șansele de precipitații sunt de 70%. Temperaturile se vor încadra între 5 și 11 grade.

Prognoza meteo ANM 18 noiembrie pentru Brașov

În Brașov va fi noros și vro fi 25% șanse să plouă. Minima va fi de 0 grade Celsius, iar maxima de 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 18 noiembrie pentru Iași

Va ploua și în Iași, arată ANM. Maxima va fi de 6 grade Celsius, iar minima nu va depăși valoarea de  1 grad.

Cum va fi iarna în țara noastră. Anunțul ANM

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în cele trei luni de iarnă din 2020-2021. Iată ce ne așteaptă în lunile următoare!

Luna decembrie

Regimul termic va fi în general apropiat de media climatologică, în timp ce valori peste medie se vor înregistra îndeosebi în sudul teritoriului. În intervalele calde din cursul lunii, temperaturile maxime pot depăși 10 grade Celsius în sud. În nopțile reci, prezente în a doua parte a lunii, minimele pot coborî sub valoarea de -20 de grade Celsius în depresiunile din nordul și centrul țării.

Cantitățile de precipitații vor depăși valorile medii climatologice în jumătatea de nord a România, iar în rest se vor apropia de valorile normale. Ninsorile pot fi asociate temporar cu intensificări ale vântului, în special în zona montană. Poleiul va fi și el prezent, iar în nopțile reci va fi ceață cu depunere de chiciură.

Luna ianuarie

Temperaturile medii lunare vor depăși valorile medii climatologice în cea mai mare parte a teritoriului; vor alterna intervale calde, când temperaturile maxime vor fi mai mari de 10 grade Celsius în sudul țării. Vor fi prezente și răciri accentuate în care valorile minime pot coborî sub -25 de grade Celsius în depresiunile din nordul și centrul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general normale. Vor fi condiții de ceață cu depunere de chiciură.

Luna februarie

Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale ale acestei luni, excepție de la regulă făcând regiunile estice, unde se vor înregistra depășiri ale normelor climatologice. În zilele calde, maximele pot trece de 15 grade Celsius în sudul teritoriului. În nopțile reci, minimele pot coborî sub -15 grade Celsius, în depresiunile din centrul și nordul țării.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: