Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 18 septembrie 2020. În ce orașe va ploua

Prognoza meteo ANM 18 septembrie 2020. În ce orașe va ploua

ANM vremea

Prognoza meteo ANM 18 septembrie 2020 pentru principalele orașe din România. Administrația Națională de Meteorologie a transmis cum va fi vremea în țara noastră în ultima zi din săptămână.

Prognoza meteo ANM 18 septembrie 2020 pentru București

În Capitală, vremea va fi calduroasă, chiar dacă suntem trecuți de jumătatea toamnei. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar vântul va sufla cu 32 de km/h. Minima nopții va fi de 12 grade Celsius, iar vântul va continua să bată tare, cu 22 km/h.

Prognoza meteo ANM 18 septembrie 2020 pentru Constanța

Vremea va fi cu nori și soare în Constanța, potrivit anunțului meteorologilor. Termometrele vor arăta o maximă de 23 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 13 grade Celsius. Vântul va bate pe timpul zilei cu rafale de 43 km/k, iar noaptea acestea se vor mai domoli și vor ajunge la 35 km/h.

Prognoza meteo ANM 18 septembrie 2020 pentru Iași

Va fi destul de răcoros în Iași, potrivit anunțului făcut de meteorologi. Maxima zilei va fi de 20 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 9 grade Celsius, așadar se resimt temperaturile de toamnă. Vântul va sufla cu 19 km/h în timpul serii.

Prognoza meteo ANM 18 septembrie 2020 pentru Brașov

Meteorologii au stabilit cum va fi vremea în Brașov. Este posibil să apară precipitații și furtuni, astfel că ar fi bine să nu uitați umbrela acasă. Maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius, în timp ce minima ce se va înregistra noaptea va fi de doar 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu 11 km/h.

Prognoza meteo ANM 18 septembrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Va fi destul de frig în Cluj, după cum a precizat ANM. Maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar minima va fi de doar șase grade Celsius, așa că frigul deja își face apariția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: