Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Unde sunt anunțate furtuni

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Unde sunt anunțate furtuni

GALERIE FOTO (2) Avertizare Meteo ANM: Ploi de până la 40 de litri pe metru pătrat și ninsori în următoarele 48 de ore

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte!

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua de vineri în București, dar și în restul țării. Vom avea parte de temperaturi foarte ridicate, chiar mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă din an. Totuși, în majoritatea zonelor țării se vor înregistra precipitații și e posibil să aibă loc chiar și furtuni. Iată cum va fi vremea.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

În București se anunță o furtună în unele zone și șanse de precipitații de 55 %. Maxima înregistrată în această zi va fi de 21 °C și minima stabilită de meteorologi se va situa în preajma valorii de 6 °C. Vântul va sufla cu rafale de 26 km/h, și pe timpul zilei este o probabilitate de furtuni cu descărcări electrice de 33 %. Spre seară și noaptea va ploua și temperatura resimțită va fi de 2 °C. Va fi și foarte înnorat.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța, maxima zilei de vineri va fi de 17 °C. Va fi mai cald decât în ziua precedentă și minima înregistrată noaptea va fi de 7 °C. Sunt șanse destul de mari de a ploua, ele fiind de 25 % . Vântul va sufla puternic cu rafale de până la 24 km/h și noaptea va ploua cu siguranță.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov se anunță câteva averse de ploaie și furtuni, șansele de precipitații fiind de 62 %. Maxima zilei din termometre este de 15 °C și minima stabilită de meteorologi este de 5 °C. Vântul va sufla cu rafale de până la 20 km/h și noaptea va ploua cu siguranță.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Și în Iași sunt anunțate câteva averse, după cum arată prognoza meteo. Maxima înregistrată va fi de 13 °C, în timp ce minima va fi de doar 2 °C, astfel că aici va fi cea mai scăzută temperatură pe timpul nopții din țară. Vântul va sufla cu 28 km/h și va fi foarte înnorat pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj se anunță ploi și niște șanse de precipitații de până la 60 %. Maxima zilei va fi de 15 °C și minima de 3 °C. Vântul va sufla cu 28 km/h și acesta se mai domolește spre seară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: