Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020. În ce orașe va ninge

Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020. În ce orașe va ninge

Vremea ANM

Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ultima zi a săptămânii.

Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020 pentru marile orașe

Maxima zilei în orașele din țara noastră va fi de 13 grade Celsius. Totuși, în zonele de munte temperaturile vor fi mult mai mici. Iată de ce tenperaturi vom avea parte în ultima zi a săptămânii în București, Constanța. Iași, Brașov, Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020 pentru București

Vor fi nori joși și ceață în București, vineri. Maxima zilei va fi de 7  grade Celsius, în timp ce minima va fi de 1 grad. Vântul va sufla slab pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020 pentru Constanța

Va fi cel mai cald în Constanța, unde se vor înregistra temperaturi demne de luna octombrie. Maxima va fi de 13 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 3 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h.

Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020 pentru Iași

În Iași va fi frig. Temperaturile care se vor înregistra în acest oraș vor fi de -1 grad și 4 grade. Spre seară este foarte posibil să cadă câțiva fulgi de nea. Totuși, aceștia vor fi însoțiți și de ploaie.

Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020 pentru Brașov

Vor fi 11 grade Celsius în Brașov, după cum arată prognoza meteo ANM. Minima va fi de -3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 27 noiembrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Va fi foarte frig în Cluj și vor fi temperaturi iernatice. Maxima va fi de doar 2 grade Celsius. Minima, în schimb, va fi de -4 grade.

Cum va fi iarna din 2020-2021

Meteorologii au transmis cum va fi vremea la iarnă:

“Nu se poate exclude apariția unor ierni reci, dar cel mai probabil este să avem ierni din ce în ce mai calde, cu episoade de viscol, temperaturi foarte scăzute. Chiar dacă vom vorbi despre episoade extreme scurte, impactul lor poate fi semnficativ.

Nu trebuie neglijate fenomenele extreme atunci când vorbim despre încălzirea globală. Într-o iarnă caldă, este de ajuns un episod foarte scurt de viscol, care poate da peste cap întreagă economie”, a spus meterologul Roxana Bojariu.

“Așadar, iernile geroase, cu troiene, sunt doar o amintire a generațiilor născute până în anii ’90. În ultimele două decenii, anotimpul rece a devenit din ce în ce mai blând”, a mai declarat  Roxana Bojariu.

Anul 2020, cel mai cald din istorie?

„Anul 2020 ar putea să detroneze anul 2016 că cel mai călduros an începând cu a două jumătate a secolului al XIX-lea, de când avem observații sistematice la nivel global și putem spune, de asemenea, că acest lucru s-ar putea petrece în condițiile în care în Pacificul Tropical avem o faza negativă, nu pozitivă, că în cazul anului 2016.

Nu este încă sigur, dar așa cum a pornit anul 2020, în orice caz e fie pe poziția 1, fie pe poziția 2 (…) Încălzirea globală își spune și mai mult cuvântul în 2020, față de anul 2016. Este probabil să avem ierni geroase, dar șansele sunt mult mai mici față de acum 20-40-60 de ani”, a mai spus Roxana Bojariu, climatolog ANM, pentru postul de televiziune B1 TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: