Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea. Temperaturile scad drastic

Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea. Temperaturile scad drastic

Primăvara aduce vreme mai caldă în România: Prognoza meteo pentru 1 și 8 martie

Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră, potrivit meteorologilor ANM. Iată de ce temperaturi vom avea parte.

Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea în țară

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în ziua de miercuri în țara noastră. Temperaturile înregistrate vor scădea destul de mult față de cele din ziua precedentă și va fi o vreme cu nori și soare în cea mai mare parte a țării. Este, de asemenea, posibil să apară și ploi pe alocuri. Temperatura maxima zilei de miercuri este de 14 °C și pe timpul nopții se vor înregistra 6 °C drept minimă.

Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

În București este o vreme cu nori și soare în ziua de miercuri și temperatura maximă înregistrată este de 13 °C. Vântul va sufla cu rafale de 22 km/h și probabilitatea de precipitații este de 25 %. Spre seară vor începe ploile și temperatura înregistrată este de 7 °C. Vor avea loc averse și vântul va sufla cu rafale de 20 km/h. Va ploua timp de o oră și sunt șanse de furtuni cu descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța, ziua de miercuri este mai răcoroasă și se vor înregistra 11 °C drept maximă. Vântul va sufla cu rafale de 24 km/h și probabilitatea de precipitații este de 25 %. Noaptea se vor înregistra 10 °C și vântul va sufla cu rafale de 20 km/h .

Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași este o vreme cu nori și soare, după cum este  anunțat în prognoza meteo și temperatura maximă a zilei este de 12 °C. Vântul va sufla cu rafale de 17 km/h și probabilitatea de ploi este de 25 %. Minima zilei din Iași este de 6 °C și vântul va sufla cu 15 km/h .

Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov este anunțată o temperatura maximă de 13 °C și vântul va sufla cu rafale de 13 km/h. Sunt șanse de ploaie de 25 % pe tot parcursul zilei și a nopții. Minima zilei din Brașov este de 6 °C.

Prognoza meteo ANM 28 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, specialiștii au anunțat ploi și temperatura maximă este de 14 °C. Probabilitatea de precipitații este de 56 % și vântul va sufla cu rafale de 20 km/h. Noaptea se va înregistra temperatura minimă de 6 °C și cerul va fi predominant noros. Vântul va sufla cu rafale de 11 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: