Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 30 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – Cer senin și temperaturi călduroase

Prognoza meteo ANM 30 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – Cer senin și temperaturi călduroase

Prognoza meteo

Prognoza meteo ANM 30 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj. Vom avea parte de temperaturi scăzute și cer înnorat.

Luni, în data de 30 martie, în România vor predomina temperaturile scăzute, cerul înnorat și pe alocuri precipitații. Temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius și se va înregistra în Oradea și Zalău. De temperatura maximă de 17 grade se va bucura doar Galați. Haideți să vedem cum va fi acest început de săptămână pentru cele mai importante orașe din toate regiunile.

Vremea în București

Luni cerul va fi senin, iar temperatura maximă va atinge 15 grade Celsius. Vântul se va domolii și nu vor exista urme de precipitații. Vremea se va încălzi abia de la ora 10 când se vor înregista 11 grade Celsius. Din păcate, pentru zilele următoare se anunță temperaturi scăzute de până la 3 garde Celsius.

Vremea în Constanța

La fel ca și în București, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. Cerul va fi senin, dimineața înregistrându-se 7 grade Celsius. Intensitatea vântului va fi foarte slabă. Pentru zilele ce urmează temperatura scade și în Constanța ajungând la o minimă de 5 grade Celsius.

Vremea în Cluj

În Cluj vremea este mult mai mohorâtă, iar temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius. Cerul înnorat poate aduce precipitații slabe și de scurtă durată. În restul săptămânii se vor înregistra temperaturi de până la -1 și este anuntață lapoviță marți.

Vremea în Iași

Temperatura maximă se va resimți pe seară, 16 grade Celsius. Deși dimineața va începe cu mult soare, la amiază cerul va fi înnorat. Nu se anunță precipitații. Pe parcursul săptămânii viitaore temperaturile vor scădea, la fel ca în restul țării. Miercuri se va înregistra 1 grad Celsius.

La nivelul țării, pentru întreaga săptămână viitoare, temperaturile vor scădea. În anumite zone vor fi intensificări ale vântului care vor scutura norii aducând cantități mici de precipitații. Temperaturile vor fi negative pe timpul nopții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: