Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 5 mai 2021. Temperaturile urcă până la 25 de grade

Prognoza meteo ANM 5 mai 2021. Temperaturile urcă până la 25 de grade

Vremea 5 mai

Miercuri, 5 mai, vremea va fi ușor instabilă. În zonele de deal și de munte vor fi descărcări electrice și averse. Iată prognoza meteo pentru ficare regiune a țării în parte, emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Cum va fi vremea miercuri, 5 mai. În sudul țării temperaturile vor ajunge până la 25 de grade

În noaptea de marți spre miercuri, în regiunile sud-vestice cerul va fi variabil și cu unele înnorări în regiunile sud-vestice. Tot aici vor fi și unele averse slabe. La munte vântul va sufla slab și moderat, iar în depresiunile din estul Transilvaniei va fi brumă și temperaturile minime se vor situa între – 4 grade. Vor fi 11 grade în Dealurile de Vest, potrivit ANM.

Vremea 4 mai în Capitală

În mare parte din țară, vremea este una însorită. În unele zone, cerul va fi variabil, cu înnorări pe alocuri care se vor accentua în a doua parte a zilei și noaptea, în zonele de deal și de munte. Vântul va sufla puternic la munte și mai moderat în restul țării. Temperaturile maxime înregistrate până la această oră sunt de  14…16 grade pe litoral și 25 de grade în vestul Olteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade.

În Capitală, cerul se va înnora spre noapte, când ar putea fi averse și posibil descărcări electrice. Temperaturile maxime vor atinge 21 de grade, iar cele minime se vor situa între 10…11 grade.

Vremea 4 mai la munte și pe litoral

La munte vremea se va menține  relativ răcoroasă. Spre seară vor fi înnorări temporare accentuate de averse descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp, mai ales în Carpații Occidentali și în jumătatea de vest a Carpaților Meridionali. În zona înaltă de munte vântul va sufla cu intensitate.

Pe litoral se va înnora spre noapte. Vor fi și aici averse trecătoare și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla în generla cu rafale în general de 40 – 50 km/h. Temperaturile maxime, se vor încadra între 14 și 16 grade, iar cele minime între 11 și 13 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 13 și 15 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: