Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM în Sâmbăta Mare. Prognoza meteo pentru București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj de 1 mai

Vremea ANM în Sâmbăta Mare. Prognoza meteo pentru București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj de 1 mai

Vremea ANM în Sâmbăta Mare. Prognoza meteo pentru București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj de 1 mai

Prognoza meteo pentru București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj în Sâmăta Mare. Iată ce au transmis mteorologii cu privire la această zi.

Vremea ANM pe 1 mai, Sâmbăta Mare. Ce temperaturi sunt anunțate

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în ziua aceasta. În ziua dinaintea Învierii, temperaturile la nivelul întregii țări vor fi destul de mari și temperatura maximă înregistrată este de 28 °C. Va ploua în mai multe regiuni și este posibil să aibă loc și furtuni cu descărcări electrice. Minima înregistrată în această zi va fi una mare te 14 °C, așadar cel mai probabil în noaptea de Îviere vremea va fi una frumoasă și călduroasă.

Vremea ANM pe 1 mai, Sâmbăta Mare în București

În Capitală, meteorologii au anunțat în prognoza meteo că se va înregistra o temperatură maximă de 28 °C. Vremea va fi cu nori și soare și se vor înregistra 15 ° pe timpul nopții când o sunt și 60 la sută șanse de a ploua. Vântul va sufla slab cu 10 km/h. Șansele de furtuni sunt de 15 %.

Vremea ANM pe 1 mai, Sâmbăta Mare în Constanța

În Constanța va fi o vreme cu nori și soare în Sâmbătă Mare, iar temperatura maximă care înregistra este de 19 °C. Vântul va sufla cu rafale de 17 km/h pe tot parcursul zilei. Noaptea se vor înregistra 12 de Celsius .

Vremea ANM pe 1 mai, Sâmbăta Mare în Iași

În Iași se vor înregistra câteva averse această zi și șansele de precipitații sunt de peste 60 %. Va ploua pe tot parcursul zilei și temperaturile se vor încadra între 14 °C și 23 °C. Vântul va sufla slab tot parcursul zilei.

Vremea ANM pe 1 mai, Sâmbăta Mare în Brașov

În Brașov sunt anunțate câteva averse, iar șansele de precipitații sunt stabilite la 60 %. Maximă înregistrată este de 25 °C și vor avea loc furtuni însoțite de descărcări electrice și va fi înnorat. În noaptea zilei acesteia se vor înregistra 14 °C și va ploua.

Vremea ANM pe 1 mai, Sâmbăta Mare în Cluj-Napoca

În Cluj se vor înregistra, de asemenea, averse, șansele de ploaie fiind de peste 60 %. Și aici Vor avea loc furtuni cu descărcări electrice, șansele fiind de 18 %. Temperatura maximă este de 23 °C și minima nopții de 14 °C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: