Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2020. Vremea în București, Iași, Constanța și Cluj va fi călduroasă

Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2020. Vremea în București, Iași, Constanța și Cluj va fi călduroasă

Vremea 6 aprilie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luni, 6 aprilie. Potrivit meteorologilor, anunță temperaturi ridicate în unele zone din țară.

Vremea București 6 aprilie

Conform ANM, luni, vremea în Capitală va fi extrem de frumoasă. Bucureștenii vor avea parte de o zi însorită și liniștită, fără precipitații de ploaie.

Valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă. Temepraturile în intervalul orar 08.00-11.00 vor fi cuprinse între 7 și 12 grade Celsius. După amiază, în intervalul orar 12.00-16.00, temperaturile vor fi între 13 și 16 grade Celsius.

Noaptea temperaturile vor varia între 7 și 8 grade Celsius.

Vremea în Iași

Meteorologii anunță vreme destul de însorită luni în Iași. Temperaturile în intervalul orar 08.00-11.00 vor fi cuprinse între 5 și 12 grade Celsius, iar în a doua parte a zilei temperaturile vor ajunge la 15 grade Celsius.

Noaptea, temperaturile minime vor fi de până la 8 grade Celsius.

Vremea în Constanța

La mare, oamenii vor avea un început de săptămână ușor călduros. Temperaturile la începutul zilei se anunță a fi cuprinse între 9 și 11 grade Celsius, iar în a doua jumătate a zilei temperaturile maxime vor ajunge la 12 grade Celsius.

Noaptea, maximele vor ajunge până la 8 grade Celsius.

Prognoza meteo Cluj, 6 aprilie

Între timp, prognoza meteo la Cluj va fi destul de schimbătoare și uimitoare pentru localnici. Potrivit ANM, temperaturile maxime vor ajunge în prima parte a zilei la 13 grade Celsius, iar în intervalul 12.00-16.00, temperaturile vor ajunge la 17 grade Celsius.

În timpul nopții, temperatura maximă va fi cuprinsă între 8 și 7 grade Celsius.

Specialiștii le recomandă cetățenilor români să rămână în casele lor, chiar dacă vremea se anunță a fi una călduroasă în mare parte a țării.

Pandemia de coronavirus nu a dispărut, motiv pentru care sunt sfătuiți să rămână în casele lor pentru a nu se infectat cu COVID-19 și pentru a nu le pune viața în pericol celor apropiați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: