Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 4 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi relativ plăcute

Prognoză meteo ANM 4 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi relativ plăcute

Prognoză meteo ANM 4 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi relativ plăcute

Prognoza meteo pentru 4 aprilie anunță temperaturi plăcute în mai toate regiunile țării, exceptând la munte, unde sunt așteptate ploi și lapoviță. Haideți să vedem, așadar, ce anunță specialiștii ANM pentru acest weekend în toate orașele mari ale României.

Vremea în București, conform ANM

În Capitală,  vremea este cât se poate de plăcută azi, 4 aprilie. Valoarea termică maximă este în jurul a 16 grade, asta înseamnă că avem parte de o primăvară autentică.

Conform ANM, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, îndeosebi în prima partea a zilei. Vântul va bate slab spre moderat, iar dimineața se va simți mai frig. Temperatura minimă este de 2-4 grade C, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea în Constanța

Pe litoralul românesc vom avea parte de o zi înnorată. În ciuda acestui lucru, valoarea termică este în creștere față de ziua precedentă. Vom avea parte de o maximă termică de 13 grade C, iar minima se va situa între 3 și 5 grade C.

Vremea în Iași

La Iași, meteorologii anunță vreme frumoasă, fără șanse de ploaie. Maxima zilei va fi de 15 grade C, în timp ce minima se va situa între 4-5 grade C. Startul zilei va fi ușor mai geros, dar soarele va căpăta putere spre miezul zilei.

Vremea în Cluj

Mercurul mai urcă 2 grade în termometre și pentru clujeni. Acolo, valoarea termică maximă se va situa între 13-14 grade C, iar încălzirea se va înregistra în partea a doua a zilei. Minima va fi de 1-2 grade C, iar vântul va bate slab până la moderat.

Vremea în Brașov

La munte, meteorologii anunță că valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Sunt așteptate înnorări temporare, dar și precipitații slabe. Precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini mari va ninge. Vântul va sufla cu intensificări din a doua parte a nopții în zonele sud-estice precum și în Carpații de Curbură și local în Carpații Meridionali. Temperaturile așteptate se situează între 11 și 17 grade, iar cele minime sunt între -2 și -7 grade C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: