Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București 4 aprilie. Meteorologii anunță temperaturi plăcute

Vremea în București 4 aprilie. Meteorologii anunță temperaturi plăcute

GALERIE FOTO (2) Vremea în București 4 aprilie. Meteorologii prognozează temperaturi plăcute

Prognoza meteo pentru București, 4 aprilie, indică temperaturi plăcute, de primăvară. Chiar dacă soarele va sta de dimineață și până seara ascuns în spatele norilor, valoarea termică a crescut în termometre, iar bucureștenii vor avea parte de o zi caldă.

Prognoza meteo de azi 4 aprilie în București

Maxima zilei este în creștere față de ziua precedentă, înregistrându-se 16 grade Celsius. Soarele se va lupta să răzbată din spatele norilor, însă fără succes. Chiar și așa, meteorologii anunță că nu sunt șanse de apariție a ploilor.

Bucureștenii vor avea, așadar, parte de o zi perfectă de primăvară, pe care sperăm că o vor petrece în interiorul reședințelor lor. Specialiștii atrag atenția că, în ciuda temperaturilor plăcute, românii trebuie să rămână în case, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Vremea pe ore în București conform ANM

Dimineața va debuta cu o temperatură cuprinsă între 5 și 7 grade Celsius, însă soarele își va lua revanșa spre orele prânzului. Între orele 13:00 și 18:00, temperatura va crește și se va menține în jurul a 16 grade Celsius. De-abia spre seară, mercurul va coborî în termometre, iar temperatura va scădea puțin. Spre noapte, vom avea parte de un cer senin și de o temperatură de 12 grade Celsius.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Vântul se va domoli considerabil sâmbătă și va continua să o facă și duminică. Sfârșitul acestui weekend ne așteaptă cu temperaturi și mai crescute, de până la 17-18 grade C, în Capitală. Duminică, norii se vor risipi, iar cerul va fi senin pe toată durata zilei.

Vremea în următoarele 7 zile va fi extrem de plăcută în capitala României. Maximele zilei vor fi cuprinse între 13 și 20 de grade C, soarele strălucind puternic de dimineață până seara. Ploile vor absenta în prima parte a următoarei săptămâni, iar cerul se va menține senin, potrivit ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: