Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în funcție de regiune

Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în funcție de regiune

Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată ce temperaturi sunt în fiecare regiune a țării.

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru miercuri, 6 ianuarie 2021. Vremea se menține caldă, însă vom avea parte de ploi.

Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în fiecare regiune

La început de 2021, meteorologii făcut prognoza pentru următoarele două săptămâni. Vremea continuă să fie caldă la început de an, așa cum a fost și pe final de 2020. Dar nu pentru mult timp, căci temperaturile vor începe să scadă ușor. În intervalul 10 – 17 ianuarie, media maximelor să se situeze în jurul valorii de 0 grade.

Chiar dacă ziua va fi mai mult mohorâtă, iar în jumătatea de nord a țării o să plouă pe arii extinse, temperaturile sunt peste media celor din perioada calendaristică în care ne aflăm.

În cealaltă jumătate a țării, se așteaptă ploi slabe doar în primele ore ale zilei de 6 ianuarie. În restul zilei, se va arăta sporadic soarele. Vântul se întețește în regiunile din sud, dar și în zona de munte. În Carpații Orientali și Meridionali continua să ningă.

Temperaturile maxime ale zilei de 6 ianuarie 2021 se vor încadra între 3 și 14 grade Celsius. Cel mai cald va fi în sud și în sud-estul extrem.

Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Vremea în Dobrogea și Muntenia

Prognoza meteo pentru 6 ianuarie 2021, vremea în Dobrogea și Bărăgan va fi ploioasă în prima parte a zilei. După-amiază, soarele își face simțită prezența, va fi mult mai cald decât în mod normal pentru această perioadă. Maxima zilei va ajunge la 14 grade Celsius.

În partea de nord a Munteniei va fi vreme mohorâtă. Vor fi înnorări și se așteaptă ploi. Însă, temperaturile ajung la valori de primavera, aici se vor înregistra 12 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Vremea în Moldova

În Moldova și mai ales în Bucovina se anunță o zi de 6 ianuarie 2021 cu ploi în zonele de câmpie și ninsori slabe la munte. Temperaturile maxime se vor ridica la 8-9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Vremea în Transilvania și Maramureș

Norii vor persista și în Transilvania și în Maramureș. Aici va ploua în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile maxime se opresc la 5-6 grade Celsius.

În zona montană, în special pe crestele Carpaților Meridionali, vântul se va resimți și se așteaptă ninsori slabe.

Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Vremea în Banat și Crișana

În Vest, se așteaptă vreme schimbătoare. Ploile pot apărea de dimineața, dar și după orele prânzului, pe interval mai scurte de timp. Temperaturile aici vor urca până la 7-8 grade.

Prognoza meteo ANM 6 ianuarie 2021. Vremea în Oltenia

Și în Oltenia, vor fi ploi în primele ore ale zilei. Spre amiază, iese soarele. În zonele mai înalte, va bate vântul și sunt posibile ninsori slabe. Temperaturile maximele se opresc la 11 grade Celsius.

Vremea în București, 6 ianuarie 2021

În Capitala, vremea rămâne foarte caldă pentru această dată din calendar. Vor fi înnorări în prima parte a zilei. După amiază, vor fi scurte momente în care soarele va apărea pe cer. Totodată, vor fi intensificări ale vântului, care va sufla cu până la 40 de km/h. Maxima ajunge până la 9-10 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: