Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cod galben de ninsori. Se întoarce iarna

Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cod galben de ninsori. Se întoarce iarna

GALERIE FOTO (2) Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021.

Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră, conform meteorologilor ANM.

Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cum va fi vremea în țară

Meteorologii transmis în fiecare zi prognoza meteo pentru ziua în curs. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ziua de miercuri! ANM a anunțat un cod galben de ninsoare și vânt, valabil până pe 7 aprilie, la ora 18.

 „În intervalul menționat, în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, va ninge, local însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h. La altitudini de peste 1500 m, vor fi rafale de peste 80…90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m”, anunță ANM.

Este valabil și un cod galben de vânt, până miercuri la ora 18.

„Începând din noaptea de marți spre miercuri (6/7 aprilie), în sud-vestul, centrul și nord-estul ţării, precum și în zonele montane și deluroase, vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare, pe alocuri moderate cantitativ (15…20 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local consistent îndeosebi la munte.

Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte peste 70 km/h, spulberând zăpada.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toată țara, cu temperaturi minime preponderent negative”, a mai precizat ANM.

Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

Meteorologii au transmis că în București, ziua de miercuri va fi caracterizată de ploi. Maxima zilei va fi de 11 °C, în timp ce minima înregistrat în ziua de miercuri va fi de 0 °C. Va ploua pe tot parcursul zilei, șansele de precipitații fiind de 66 %. Vântul va sufla destul de puternic pe tot parcursul zilei, cu 28 km/h și există șanse de a avea loc furtuni însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Și în Constanța va ploua, în ziua de miercuri fiind anunțată o aversă trecătoare de către meteorologi. Șansele de precipitații sunt de 55 %. Temperatura maximă înregistrată în termometre va fi de 12 °C, în timp ce minima zilei se va situa în preajma valorii de 5 grade C. Vântul va sufla puternic mai ales pe timpul zilei cu 37 km/h. Spre seară acesta se mai domolește și va sufla cu 28 km/h. Va fi foarte înnorat.

Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași sunt șanse să ningă, în ziua de miercuri fiind anunțate câteva averse de ploaie sau ninsoare. Temperatura maximă care se va înregistra aici este de doar 5 °C și noaptea ieșenii vor avea parte de temperaturi negative. Minima zilei de miercuri va fi de – 2 °C. Vântul va sufla cu 28 km/h și există o probabilitate de precipitații de 60 %.

Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov este valabil un cod galben de ninsori și gheață pentru ziua de miercuri. Maxima înregistrată în acest oraș este de doar 2 °C, mult mai mică decât ar fi normal în această perioadă și minima din termometre va fi de – 4 °C. Șansele de ploaie sau ninsoare sunt de peste 60 %. Este valabil un cod galben de ninsoare până la 18:00, dar și un cod galben de vânt tot până la 18:00 miercuri.

Prognoza meteo ANM 7 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj este, de asemenea, posibil să plouă sau chiar să ningă temperaturile fiind încadrate între – 2 °C și 8 °C. Sunt anunțate câteva averse de ploaie sau ninsoare, șansele de precipitații fiind de 65 %. Temperatura resimțită pe timpul nopții este de – 5 °C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: