Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 24 martie 2021. Unde sunt anunțate ninsori, în plină lună martie

Vremea ANM 24 martie 2021. Unde sunt anunțate ninsori, în plină lună martie

Vremea ANM 24 martie 2021

Vremea ANM 24 martie 2021. Meteorologii au transmis de ce temperaturi vom avea parte în ziua aceasta.

Vremea ANM 24 martie 2021. Ce prognoză meteo este stabilită de ANM

Prognoza meteo arată că vremea nu este deloc una așa cum ar trebui în luna martie, la final . Temperaturile vor fi foarte mici, chiar și de – 6 °C, aceasta fiind minima zilei de miercuri. Temperatura maximă care se va înregistra la nivelul întregii țări va fi de 6 °C. În anumite zone ale țării sunt valabile un cod galben de vânt și un cod galben de precipitații și ninsoare.

Vremea ANM 24 martie 2021. Prognoza meteo pentru București

În București, maxima zilei de miercuri va fi de 5 °C, în timp ce minima se va situa în preajma valorii de – 3 °C . Șansele să plouă sunt destul de mari, fiind stabilit un procentaj de 55 %. Vântul va sufla cu 17 km spre oră, iar spre seară este posibil să fulguiască.

Vremea ANM 24 martie 2021. Prognoza meteo pentru Constanța

În Constanța vor fi câteva averse în ziua de miercuri, șansele de precipitații fiind de 60 % . Maxima zilei va fi de 5 °C și minima va fi de 0 °C. Vântul va sufla cu 32 km/h.

Vremea ANM 24 martie 2021. Prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov este în vigoare un cod galben de vânt, dar și unul de ninsoare și gheață, iar minima zilei va fi de – 6 °C. Temperatura maximă din Brașov va fi de 0 °C și sunt anunțate șanse mari pentru o aversă de ninsoare, codul galben de vânt fiind valabil până la 21:00 miercuri, la fel și cel de ninsoare și gheață.

Vremea ANM 24 martie 2021. Prognoza meteo pentru Iași

În Iași este valabil un cod galben de vânt în ziua de miercuri și cerul va fi acoperit de nori.  Maxima zilei va fi de 2 °C, în timp ce minima înregistrată va fi de – 1 °C.  Este valabil un cod galben de vânt, rafalele fiind deosebit de puternice. Spre seară este posibil să fulguiască.

Vremea ANM 24 martie 2021. Prognoza meteo pentru Cluj

În Cluj  va fi nebulozitate variabilă și temperaturile se vor încadra între – 5 °C și 6 °C. Vântul va sufla cu 22 km/h și șansele de precipitații sunt mici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: