Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 17 și 18 aprilie 2021

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 17 și 18 aprilie 2021

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 17 și 18 aprilie 2021

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 17 și 18 aprilie 2021. Meteorologii au transmis de ce temperaturi vom avea parte în acest sfârșit de săptămână.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în acest weekend. Temperaturile vor fi, în general, mari și ne vom bucura de o vreme frumoasă în special în ziua de sâmbătă. Duminică,  în schimb, sunt anunțate ploi în majoritatea zonelor țării.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în București

În Capitală, ziua de sâmbătă este una predominant noroasă, în care temperatura maximă este de 14 °C. Minima înregistrată este de 5 °C și șansele de ploaie sunt mici. Duminică cresc șansele de precipitații. Temperaturile se vor încadra între cinci și 2 °C și 10 °C și spre seară ploile vor înceta.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța va fi predominant noros în prima zi din acest weekend, dar temperaturile se vor menține la un nou nivel normal pentru această perioadă. Ele se vor încadra între 8 °C și 12 °C. Ziua de duminică aduce temperaturi mai mici și un cer înnorat. Totuși, nu va ploua,  șansele de ploaie fiind de 25 %. În schimb, vântul va sufla destul de puternic.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Iași

În Iași, ziua de sâmbătă va fi mai călduroasă decât cea de vineri maxima înregistrată fiind de 16 °C. Vor apărea nori pe cer și vântul va sufla cu 13 km/h. Minima este de 4 °C. În ziua de duminică se vor înregistra precipitații iar temperaturile vor fi cuprinse între șase și 15 °C.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov în ziua de sâmbătă este anunțată o vreme mai caldă decât în ziua precedentă și temperatura maximă înregistrată este de 14 °C . Minima este de 3 °C și vântul va sufla slab. Duminică vor avea loc câteva averse și temperaturile scad puțin până la 10 °C pe timpul zilei și 2 °C pe timpul nopții.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, în ziua de sâmbătă vor fi nori și soare, iar temperaturile se vor încadra între trei și 13 °C. Vântul va sufla cu 15 km/h. În ziua de duminică va ploua pe tot parcursul zilei și temperaturile se încadrează între cinci și 12 °C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: