Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM de weekend. Temperaturi pozitive în toată țara

Prognoza meteo ANM de weekend. Temperaturi pozitive în toată țara

Prognoza meteo ANM de weekend

Prognoza meteo ANM de weekend. Meteorologii au transmis cum va fi vremea pe 23 și 24 ianuarie. Iată de ce temperaturi ne vom bucura la final de săptămână!

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 23 și 24 ianuarie 2021

Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru acest final de săptămână, iar veștile sunt foarte bune. Va ploua în mai multe zone, dar doar duminică și sâmbătă ne bucurăm de temperaturi pozitive, chiar și pe timpul nopții în unele orașe. Maxima zilei de sâmbătă va fi de 14 grade Celsius, în timp ce minima la nivelul țării va fi de 3 grade Celsius. Duminică, în schimb, va fi o maximă de zece grade Celsius și o minimă de 0 grade.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în București

Sâmbătă va fi înnorat în Capitală, după cum arată prognoza meteo ANM. Temperaturile se vor încadra între 5 și 12 grade Celsius. Duminică se răcește, iar termometreve vor arăta valorile între 3 și 9 grade și este posibil să aibă loc precipitații.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Constanța

Vor fi nori și soare sâmbătă, în Constanța, unde temperaturile se vor încadra între 7 și 14 grade Celsius. Sunt 14 % șanse de ploaie. Duminică cresc șansele de precipitații la 60 %, iar maxima va fi de zece grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Brașov

Va fi destul de cald în Brașov sâmbătă, când maxima va fi de zece grade Celsius. Minima va fi de 3 grade și sunt 13 % șanse de ploaie. Duminică se mai răcește, iar temperaturile se vor încadra între 3 și zece grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Iași

Vor fi 8 grade Celsius în Iași pe timpul zilei, sâmbătă, iar noaptea vor fi 4 grade Celsius.  Duminică sunt șanse de 25 % să plouă, iar temperaturile se vor încadra între 2 și 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

În Cluj va ploua atât sâmbătă, cât și duminică, șansele de precipitații stabilite în prognoza meteo fiind de 60 %. În ambele zile, temperaturile se vor încadra între 2 și 9 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: