Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM în weekend-ul 11-12 iulie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM în weekend-ul 11-12 iulie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM în weekend-ul 11-12 iulie

Prognoza meteo ANM în weekend-ul 11-12 iulie 2020. Meteorologii ANM anunță că în următoarele două zile vom avea parte de caniculă, dar și de vijelii.

Specialiștii transmite că în weekend vor fi temperaturi caniculare, dar și vijelii sau grindină în mai multe zone din țară.

Prognoza meteo ANM la București în weekend

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, sâmbătă vremea va fi însorită și călduroasă, cu șanse de precipitații 0%.

Temperaturile maxime se vor situa între 28 și 31 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge până la 17 grade Celsius.

Duminică, 12 iulie vremea va fi și mai caldă față de ziua precedentă. Temperaturile maxime în București vor fi de 33 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 17-19 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM la Constanța în weekend

La mare, turiștii vor avea parte de un weekend însorit, cu șanse de precipitații 0%.

Sâmbătă, temperaturile maxime vor ajunge până la 26 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor ajunge la 21 grade Celsius.

Duminică, temperaturile vor fi și mai mari, de 29 grade Celsius, pe când cele minime vor fi situate între 20-21 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM la Brașov în weekend

Cei care și-au plănuit să plece la munte în acest weekend, meteorologii au vești bune pentru ei. Vremea în weekend va fi însorită și călduroasă. Sâmbătă, temperaturile maxime se vor situa între 26 și 28 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge la 17 grade Celsius.

Temperaturile maxime vor ajunge duminică, 12 iulie până la 27 grade Celsius, dar meteorologii anunță averse, șansele de ploaie fiind de 90%.

Prognoza meteo ANM la Iași în weekend

Sâmbătă, 11 iulie ieșenii vor avea parte de o zi însorită, cu temperaturi maxime de până la 32 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 18-19 grade Celsius.

Duminică, temperaturile maxime vor ajunge la 29 grade Celsius, iar cele minime la 14 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM la Cluj în weekend

Meteorologii ANM anunță că sâmbătă temperaturile maxime vor ajunge până la 31 grade Celsius și va fi în mare parte însorit.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 20-21 grade Celsius.

Pe 12 iulie, clujenii vor avea parte de o zi ploioasă,iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20-22 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor ajunge la 14 grade Celsius.

Loading...