Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM pentru weekend. Ce temperaturi vor fi în România de Sfânta Maria

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Ce temperaturi vor fi în România de Sfânta Maria

prognoza anm

Prognoza meteo ANM pentru zilele de 15 și 16 august. Meteorologii ANM au stabilit cum va fi vremea în țara noastră în acest weekend. Potrivit specialiștilor, temperaturile se mențin destul de ridicate, chiar dacă ultima lună de vară este deja la jumătatea ei. În unele zone este posibil să apară precipitații, anunță ANM.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în București

Temperaturile deja nu mai sunt la nivelul lor maxim, astfel că sâmbătă, în București, locuitorii vot avea parte de o maximă de 29 de grade Celsius și o minimă de 19 grade Celsius. În schimb, dumimică vremea se va mai răcori, astfel că temperaturile din termometre vor arăta valori cuprinse între 16 și 27 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Constanța

Cerul va fi parțial însorit la malul mării, așadar cei care vor merge la mare pot sta liniștiți, pentru că au parte de o vreme bună. În ziua de sâmbătă, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar minima de 21 de grade Celsius. Duminică, vremea se menține caldă, și termometrele vor arăta valori cuprinse între 20 și 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Brașov

În Brașov, vremea va fi mai rece decât în restul țării. Sâmbătă, temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar șansele de precipitații sunt de 23%. Duminică, se mai încălzește puțin și temperaturile vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Iași

Sâmbătă, în Iași, cerul va fi parțial însorit, iar temperaturile vor fi conform perioadei în curse. Ele se vor încadra între 17 și 28 de grade Celsius. Duminică, vremea se mai răcește și este posibil să plouă.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Cluj-Napoca

În Cluj, în acest weekend va ploua. Sâmbătă, șansele de precipitații sunt de 61%, iar temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade Celsius. Și duminică va ploua, probabilitatea de averse transmisă de meteorologi fiind de 62%. Temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 26 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: