Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM pentru weekend! Meteorologii anunță că vom avea parte de vreme instabilă

Prognoza meteo ANM pentru weekend! Meteorologii anunță că vom avea parte de vreme instabilă

Vremea in weekend

Prognoza meteo ANM pentru weekend! Meteorologii anunță că în weekend vremea va fi în continuarea neplăcută și nu vom scăpa de instabilitatea atmosferică.

În următoarele zile, specialiștii ANM au transmis că România va avea parte de furtuni cu grindină și descărcări electrice.

În cazul în care v-ați făcut planuri în weekend, ar fi indicat să vi le amânați deoarece se anunță temperaturi scăzute, iar vremea va fi în general instabilă.

Vremea în Capitală în weekend

În Capitală vremea va fi instabilă, cerul va avea înnorări temporar accentuate și la începutul nopții, vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intesificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 27 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Sâmbătă, în București vremea se va menține instabil, cerul va avea înnorări temporare, iar cu o probabilitate mai mare după-amiază și seara vor fi perioade cu averse.

Totodată, vor fi prezente și descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va ajunge până la 27 de grade Celsius, iar cea minimă se vor situa între 16 și 17 grade Celsius.

Duminică, înnorările vor fi accentuate și vor fi perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii.

De asemenea, vor fi prezent ploile torențiale, iar în intervale scurte de timp vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină.Temperaturile maxime vor ajunge până la 28 de grade Celsius, iar cele minime de până la 18 grade Celsius.

Prognoza meteo în weekend în întreaga Românie

Conform Administrația Națională de Meteorologie, în weekend, vremea va fi instabilă. După amiază și la începutul nopții, vor fi înnorări temporar accentuate și perioade cu averse, descărcări electrice, intesificări ale vântului, pe arii restrânse grindină și furtuni.

Totodată, cantitățile de apă vor depăși local 20-30 l/mp și izolat 40-6-l/mp. În același timp, temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 12 și 19 grade Celsius.

Sâmbătă vremea se va menține în continuare instabilă, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate.

La munte, în regiunile estice, sud-estice, nordice, în centru și în restul teritoriului, vor avea loc averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și posibile vijelii.

Totodată, ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade Celsius, iar cele minime vor ajunge până la 20 grade Celsius.

Duminică, prognoza meteo în cea mai mare parte a României va fi instabilă, cu înnorări, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi situate între 13 și 19 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: